Со кој од форумов се знаете?

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
Никој не познавам (или само си мислам дека не познавам (think) ) меѓу поновите сум на форумов, може ќе се запознаеме.
Инаку да ви се надоврзам на муабетот ... најверојатно ќе се оди на Пивофестот, па ако видите некоја Штрумфета - јас сум таа :igra па слободно може да се напиеме по некоја (pivo) пивце (многу голем обожавател сум на пиво :sreken )
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
Никој не познавам (или само си мислам дека не познавам (think) ) меѓу поновите сум на форумов, може ќе се запознаеме.
Инаку да ви се надоврзам на муабетот ... најверојатно ќе се оди на Пивофестот, па ако видите некоја Штрумфета - јас сум таа :igra па слободно може да се напиеме по некоја (pivo) пивце (многу голем обожавател сум на пиво :sreken )
А ако ќе те познаеме? :)