Ни јас викендов не можам,на некоја наредна собиранка ќе ви се придружам.
Али убаво да си поминете тие што ќе одите.
Али убаво да си поминете тие што ќе одите.
Доаѓаш?Луѓе, ништо не се разбира овде. Претерувате. Ние од внатрешноста 4 саати патуваме, никој не не прашува дали ни одговара. Ние во 7 немаме превоз. Поминете си убаво.
PS. Секогаш сте добредојдени Прилеп
Чоек ако не сме те спомнале, не значи дека сме те забораиле. Знам дека се зезаш и дека читаш тука. Така да намини ако си у состојба.Не доаѓам ни јас, да си кажам иако никој не ме праша. Многу сте несериозни, страв ми е да дојдам.
Не за тоа дека не сте ме спомнале, нема врска тоа се зафркавав. Туку некако многу набрзина се кажува времето а има и од други градови, нема да можат да стигнат.Доаѓаш?
Луѓе и 8 да сме ништо страшно.
Чоек ако не сме те спомнале, не значи дека сме те забораиле. Знам дека се зезаш и дека читаш тука. Така да намини ако си у состојба.
Знам дека се зезашНе за тоа дека не сте ме спомнале, нема врска тоа се зафркавав. Туку некако многу набрзина се кажува времето а има и од други градови, нема да можат да стигнат.
Нема да можам јас, не дека сум лут нешто туку стварно не можам. Следниот пат ќе дојдам ветувам.
Ок значи предлог беше не дека ќе биде баш тоа време, кажете вие кое време ви одговара па според тоа и ние што сме од Скопје ќе се прилагодиме. Ама на пример кажете кога имате превоз, кога ви е последниот за назад итн па да можеме да се организираме некако.Луѓе, ништо не се разбира овде. Претерувате. Ние од внатрешноста 4 саати патуваме, никој не не прашува дали ни одговара. Ние во 7 немаме превоз. Поминете си убаво.
PS. Секогаш сте добредојдени Прилеп