Собиранка

Дали ќе дојдете на собиранка?

• Вкупно гласале
    28

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ни јас викендов не можам,на некоја наредна собиранка ќе ви се придружам.
Али убаво да си поминете тие што ќе одите.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Луѓе, ништо не се разбира овде. Претерувате. Ние од внатрешноста 4 саати патуваме, никој не не прашува дали ни одговара. Ние во 7 немаме превоз. Поминете си убаво.

PS. Секогаш сте добредојдени Прилеп :)
Доаѓаш?
Луѓе и 8 да сме ништо страшно.
Не доаѓам ни јас, да си кажам иако никој не ме праша. Многу сте несериозни, страв ми е да дојдам.
Чоек ако не сме те спомнале, не значи дека сме те забораиле. Знам дека се зезаш и дека читаш тука. Така да намини ако си у состојба.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Доаѓаш?
Луѓе и 8 да сме ништо страшно.

Чоек ако не сме те спомнале, не значи дека сме те забораиле. Знам дека се зезаш и дека читаш тука. Така да намини ако си у состојба.
Не за тоа дека не сте ме спомнале, нема врска тоа се зафркавав. Туку некако многу набрзина се кажува времето а има и од други градови, нема да можат да стигнат.
Нема да можам јас, не дека сум лут нешто туку стварно не можам. Следниот пат ќе дојдам ветувам. :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не за тоа дека не сте ме спомнале, нема врска тоа се зафркавав. Туку некако многу набрзина се кажува времето а има и од други градови, нема да можат да стигнат.
Нема да можам јас, не дека сум лут нешто туку стварно не можам. Следниот пат ќе дојдам ветувам. :)
Знам дека се зезаш :zelen
Поентата ми е ете Френк се потруди нешо околу собирот, некои се сложија, други уште од старт си рекоа не идат. Ние пробавме да тагираме што е можно повеќе луѓе за да прочитаат дека има собир, па кој како може. Ете помина недела дена, може да се исподоговараме за идење/неидење, повеќето се сложија за викендот, ете падна одлука. Не можеме сеа секого интервју да му држиме да го прашуваме дали би му одговарало. И не е прва ни последна што ќе се случи, така да не е страшно следната ако биде преку работен ден.
Дека можеме сите членови да се собереме и издоговориме, јас чисто сумњам бидејќи собиранката е пред се` кој како може. Конкретно за оваа и 5-8 души да сме што не се знаеме а цело време комуницираме тука, би ја нарекол успешна. Битно е да се почне од некаде и да се разбие тој страв од пред монитор (се разбира ако сакаат луѓето).

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Луѓе, ништо не се разбира овде. Претерувате. Ние од внатрешноста 4 саати патуваме, никој не не прашува дали ни одговара. Ние во 7 немаме превоз. Поминете си убаво.

PS. Секогаш сте добредојдени Прилеп :)
Ок значи предлог беше не дека ќе биде баш тоа време, кажете вие кое време ви одговара па според тоа и ние што сме од Скопје ќе се прилагодиме. Ама на пример кажете кога имате превоз, кога ви е последниот за назад итн па да можеме да се организираме некако.

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Дечки еден предлог може?
Ако сакате може и во недела да биде собиранката, пример накај 2 саат поручек да можат да дојдат и @Înger Rău и @Хоуп* , и да имаат време и да се вратат?
Да можеме и други да дојдеме. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and escape