Синхронизиран оргазам

Blueberry

Староседелец
12 февруари 2012
210
158
1,043
Скопје
Дали сте доживеале истовремен оргазам со партнерот? Со заштита, без? Споделете искуства :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Тешко ми иде синхронизација во сексот,а мислам дека е реткост такво нешто,ако баш некој го интересира моето секс.искуство ете да пишам нешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: Harmonija

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Немалку ми се случило,а чувството останува исто,не се разликува од засебниот оргазам.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Ми се случило неколку пати...значи ретко...
Според мене синхронизираниот оргазмам е многу поинтензивен зашто заедно го достигнувате врвот на задоволството и емоциите се поинтензивирани, чувствуваш дека сте една целина...многу повозвишено чувство во секој случај....

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Blueberry

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Да, многу често... Најчесто се случува во моменти кога страшно си требаме еден на друг, кога конекцијата меѓу нас е неверојатно силна, кога сексот не е само секс, туку целосно сплотување не само на нашите тела, туку и на нашите души... не постои јас, не постои тој. Постои само едно битие кое напуштајки ги границите на своето физичко тело, се прелева во универзумот пливајки низ бесконечноста одделено од време и простор.

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Ми се случило неколку пати...значи ретко...
Според мене синхронизираниот оргазмам е многу поинтензивен зашто заедно го достигнувате врвот на задоволството и емоциите се поинтензивирани, чувствуваш дека сте една целина...многу повозвишено чувство во секој случај....
Дупли препород ‘_‘ ... позитивна енергија х2 ‘_‘ ... сите ѓаволи и демони бегаат во тој момент. . хахах

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Неколку пати само,на прсти се бројат.
Ама чувството во тој момент е неверојатно добро,емоциите појачани до максимум,мешање и силен спој на енергии и штета e што се случува ретко,зошто баш е препород.