Секс иднина

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Дали сте размислувале каква иднина ни спремаат сексолозите, психолозите и се разбира во заедништво со напредната технологија!?
Какви ќе ни бидат сексуалните односи, дали ќе се сменат физичките контакти..ќе бидат ли застарени воопшто човечките односи?
Бозбудлива секс иднина не очекува со роботи, секој човек ке си има свој робот кој ќе му ги задоволува сите сексуални желби и сокриени фантазии.Сексолозите и психолозите тврдат дека сите ќе бидат задоволни, дека ке се намали ширењето на болести(чао за кондоми, чао за вијагра), нема да имаме потреба од физички контакт а ке имаме возбудлив прекрасен интензивен секс и тоа во било кое време од денот, кога и да посакаме.
Што да се каже повеќе:eekдали да се радуваме или да плачеме:(

Па ако изгледаат роботите како што ние си го замислуваме идеалниот партнер мислам дека сите би можеле да умреме од среќа, а со оглед на тоа што станува збор за иднината каде такво нешто би било можно јас сум за ем среќни ем задоволни :)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Времињата се сменија. Сексуалната иднина е мистична и неизвесна. Предлагам да се дадеме сите ние на неприроден блуд и разврат со непознати особи од интернет.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Времињата се сменија. Сексуалната иднина е мистична и неизвесна. Предлагам да се дадеме сите ние на неприроден блуд и разврат со непознати особи од интернет.
Бујрум душо, можеш да почнеш одма..а обиди се и палачинки да ја научиш да ти прави:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Како што минува секоја мода, така и модата на феминизмот, жените без обврски, жените без потомство и перверзијата, заминува во историјата. :D:D

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ако се лажеме. Нема жена без обврски, нема жена што не е перверзна, а дека има жени без потомство за жал има но тоа е ствар на циклусот кој воопшто не доаѓа, а тоа од секогаш го имало .. Не му посакувам никому такво нешто, тоа е како казна за една жена. Да не може да донесе дете на овој свет :(
Ако е до мажот и не е страшно, вештачко оплодување и ќе биде..
Само што на ова време девојките, жените не ја ценат невиноста како што треба да се цени и во иднина Бог знае што може да се деси со младинава.. Еве пр како роботот погоре.. страшно!

Последна промена: