Бреј мамата. До кога бе со вакви глупави генерализации? Што сме ние, камења? Оф заборавив, сите мажи се бесчувствителни свињи кои само гледаат да го пикнат некаде она меѓу нозе.За секс на жената и се потребни чувства, а на мажот...само место.
Бреј мамата. До кога бе со вакви глупави генерализации? Што сме ние, камења? Оф заборавив, сите мажи се бесчувствителни свињи кои само гледаат да го пикнат некаде она меѓу нозе.За секс на жената и се потребни чувства, а на мажот...само место.
Некој се најде прозванБреј мамата. До кога бе со вакви глупави генерализации? Што сме ние, камења? Оф заборавив, сите мажи се бесчувствителни свињи кои само гледаат да го пикнат некаде она меѓу нозе.
Мхм, замисли машко кое не сака фук фук чаоНекој се најде прозван
Ме замисли......Мхм, замисли машко кое не сака фук фук чао
Нема врска мојата личност со ова, генерализацијата ти беше глупава.Ме замисли......
Ова е познат цитат...штета што во него пронајде нешто друго.Нема врска мојата личност со ова, генерализацијата ти беше глупава.
Штета. Каква филозофска мисла, а јас не пронајдов ништо во таа мисла која можеше да ме научи толку многу. Морон сум, нели? Не, идиот.Ова е познат цитат...штета што во него пронајде нешто друго.
Штета. Каква филозофска мисла, а јас не пронајдов ништо во таа мисла која можеше да ме научи толку многу. Морон сум, нели? Не, идиот.
Anyway, генерализирањето е глупава работа.