Секс - водење љубов

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За секс на жената и се потребни чувства, а на мажот...само место.
Бреј мамата. До кога бе со вакви глупави генерализации? Што сме ние, камења? Оф заборавив, сите мажи се бесчувствителни свињи кои само гледаат да го пикнат некаде она меѓу нозе.

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
Бреј мамата. До кога бе со вакви глупави генерализации? Што сме ние, камења? Оф заборавив, сите мажи се бесчувствителни свињи кои само гледаат да го пикнат некаде она меѓу нозе.
Некој се најде прозван :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ова е познат цитат...штета што во него пронајде нешто друго.
Штета. Каква филозофска мисла, а јас не пронајдов ништо во таа мисла која можеше да ме научи толку многу. Морон сум, нели? Не, идиот.

Anyway, генерализирањето е глупава работа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
Штета. Каква филозофска мисла, а јас не пронајдов ништо во таа мисла која можеше да ме научи толку многу. Морон сум, нели? Не, идиот.

Anyway, генерализирањето е глупава работа.

People are such great mysteries. Just when we think we have understood them, a wonderful new aspect shows in them.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Сексот е акт во кој машкиот полов орган влегува во женскиот полов орган (Не мора само таму).
Сакаш наречи го водење љубов, коитус, интеркорс, е***е, плескање и уште 100000 други терминологии, тоа е тоа.

Сексот е константа. Варијабилите се луѓето и како ти ќе си се поставиш. Ако со некој си се поставиш без чувства и емоции фино. Ако со некој споделиш срце покрај меѓуножје пак фино. Се зависи самиот како гледаш на тоа. Кога не се знае на што си со партнерот, можеш секако да го наречеш.
А кога знаеш на што си, знаеш дека тоа е едно обично задоволство, исто како кога јадеш сладолед или купуваш нови чевли.

Ама зошто да биде просто, кога може сложено.