Се размислува за опцијата на додавање чет на форумот.
Ве молам да гласаме
Ве молам да гласаме
Јас сметам дека доколку има чет на форумов дискусиите ќе опаднат многу. Ако сака некој чет побогу има скајп, мсн, ете и фејкбук има. Сметам дека треба да се задржи смислата на зборот „Форум“.
Но ако сакаш со некој да „четуваш“ побарај му скајп, мсн и сл. и таму четувајте. Не сакам форумов да стане чет сервис, сакам да биде форум..Па сигурно на чет нема на некој да му пишуваш за мистерии или за мода или за филозофија ...
Малку ме замисли сега изкрено, ама може ќе биде интересно...кој знае како ќе биде Чет на форум,
сигурно ќе биде забавно...
Но ако сакаш со некој да „четуваш“ побарај му скајп, мсн и сл. и таму четувајте. Не сакам форумов да стане чет сервис, сакам да биде форум..
Неможе да се дискутира на темите на чет...Јас сметам дека доколку има чет на форумов дискусиите ќе опаднат многу. Ако сака некој чет побогу има скајп, мсн, ете и фејкбук има. Сметам дека треба да се задржи смислата на зборот „Форум“.
Грешка ме сфати. Со тоа што би имало овде чет, сите ќе бидат зафатени со четот, а дискусиите ќе опаднат.Неможе да се дискутира на темите на чет...
А и онака имаме група за луѓе само од форумот на фб па тамо сме на чет 23/7....
Зашто тој чет да не биде на форумов
Неможе да се дискутира на темите на чет...
А и онака имаме група за луѓе само од форумот на фб па тамо сме на чет 23/7....
Зашто тој чет да не биде на форумов
Ама ние и онака имаме група..и тамо сме на чет...исто се фаќа...Грешка ме сфати. Со тоа што би имало овде чет, сите ќе бидат зафатени со четот, а дискусиите ќе опаднат.
Како не ја знаеш?која е таа група што не ја знам