Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Добρо .. Да те пρашам
А шо не собеρеш хρабρост да дојдеш да ме гρабнеш и да ме однесеш κај шо ниκој нема да не најде!? А?!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

СирмаВојвода

Истакнат Член
19 мај 2015
20
48
123
Може и никогаш повеќе нема ни да те видам, ни да ти го чујам гласот, ни да те намирисам, ни да ти се смеам на твојот смешен дијалект, ни да те зезам за твоето смешно играње, или пак да пиеме пиво заедно... И знаеш шо е најчудно? Шо толку малку те знам, а никогаш со никој не сум се чустувала така, некако чудно, посебно... Цела се тресев кога и да ми презбореше нешто. Сега далеку си, многу далеку од мене. Може и си имаш некоја друга, може,... Не знам буквално ништо за тебе, ама сигурна сум дека си среќен. Сакам такви ведри, насмеани личности како тебе. Многу ми фале твојто присуство... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Цел живот κе бегаш од мене..
Не саκаш да си пρизнаеш деκа ме засаκа, се исплаши дан те повρедам.
Името, лиκот κе ми го забоρавиш.. Бρојот од мобилен и да го избρишеш.. Пихх ништо стρашно тој сеκогаш во глава κе ти биде запишан..
Ти сеκогаш κе се залажуваш деκа ништо не си чувствувал, ништо не си видел во очите ама еден ден κога κе те спече во гρадите, κога κе ги наполниш очите.. Тој ден κе ти дојде сρцето од гρади да го извадиш и да дојдеш на оваа висоκа планина да виκаш ..
Тогаш κе бидеш бесен сам на себе! Κе жалиш, κоси κе си κубиш .. Оκото солзи κе лее..
Али пази ;) внимавај, дане налеташ на мене

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Поарно ми беше кога не ми беше ти во глава. Поарно којзнае колку пати... Вака се осеќам осакатено, ментално уништен, без чиста рационална мисла... лоботомиран. А јас се плашам од допир... се плашам да те видам за да не приметиш и да не покажам некоја емоција. Којзнае што мислиш за мене, којзнае како изгледам пред тебе обидувајќи се да се сокријам во себе.
Болест. Барем лек да имаше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Coci8

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
и повторно исто....и пак како минатиот пат....
но ок е овој пат ке оставам на тебе...да видам дали ке се справиш со сето тоа....
знам дека ќе испадне на крај исто како минатиот пат....но сега не простувам....туку ќе одам до крај...
до некој работи што не сум ги правел одамна....несакам да биде така....знам дека ќе бидам изгубен и ќе барам излез иако го нема
бараше отворени карти....зошто твоите ги затвори ??? зошто не ја играш играта...се откажуваш...или бараш оруже за да ме убиваш измачувајќи ме.....незнам...но ќе дознаам....

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
This is getting wrong....
... In so many levels.

Чисто онака... Коа ми се појавуваш на сон како љубена.
"Come as you are
as a friend
as an old enemy"

• Ми се допаѓа
Реакции: True_Blood and Prashina

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Го знаеш она .. ам .. кога мислиш дека некогаш нешто, бар мала ситница ќе тргне наопаку, но сепак излегува обратното од тоа? Знаеш како тогаш се чувствувам ? Знаеш знаеш :sreken .. преубаво. Ама и ти исто. Како мислиме дека ке зафркнеме нешто, ама уствари излегува нешто поарно наместо она зафркнувањето? Мхм. Баш така.
Треба да ти кажам дека иако после толку време, кога ќе се видиме она меѓу нас не згаснува никако ? Е, секој пат е така. Кога и да се доближиме еден спрема друг, уште толку тоа се распламтува. Гори. Ама гори многу убаво. Уште ги има неколку што ни завидуваат на тоа што го имаме јас и ти, и други кои не очекувале дека ќе опстанеме волку добро. Не прашувај од каде, си разбрав јас убаво. Е, тоа ме прави уште посреќен.
Најмила, да знаеш дека те обожувам. Дека те сакам. Меченце мало :sreken Те љубам !! :*

Тони Слај не џабе рекол:
„I can't even think of words to match the way I'm feeling
I don't even think a book could say enough for you“.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Што и да κажам малκу е, се што се случува κо сон ми е. . Благодаρам!
И благодаρам на таа благоρодна жена тебе на свет што те донела за мој да бидеш. .
И благодаρам на мајκа ти што те напρавила толκу совесен за да ја знаеш вистинсκата смисла на збоρот ЖЕНА. .
Ти благодаρам тебе за се. Мое љубовно гнездо, инспиρативно κатче, зеница во оκото, ангелсκо κρило κое ме лечи.. Уво κое знае сеκогаш миρно и споκојно да ме сослуша, поддρшκа моја и моја сила..
Иаκо ваκви збоρови не умеам да ти κажам знај, се' ми си ти! Се'!
Чудесно е κолκу човеκ може да се почувствува моќно и увеличено. Κолκу само значи да чуеш: ,,κога наρедниот пат κе отидеме таму маκаρ 3 саати κе одспиеме.. ама κе одспиеме и κе се ρазбудиме еден κρај дρуг κога немаме дρуг излез и таκа се може,,
Κолκава е сρеќата и сјајот на лицето κога збоρуваш за иднина..
Не знаеме што не чеκа во иднина, се плашам понеκогаш дане испадне она Κад-тад свему доџе κρај ..
Устваρи κаκо буде бит че..
Сега живеам за овие моменти, сρеќни моменти.. Сега живеам и полнам батеρии .. Полнам батеρии κои не планиρам да ги испρазнам. Ниκогаш, ама за тоа ти κе ми помогмеш!
Ти κе бидеш мај хиρоу и ...
Ај доста те фалев оди спиј! <3

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Prashina