Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Форумите за 90% од луѓето им е за „убивање време“, да избегаат од самите себе :) А форумот е прекрасна алатка, само да се има дискусии - која пракса се стекнува за зборување и оформување на сопстцената мисла :)
Но добро е што не се нафаќаат да читаат...
Секако не сакам да расправам за битни ствари со мрзливи луѓе :)
Да избегаат од самите себе како и да си најдат место за утеха кога ете не можат да ја пронајдат во некоја поблиска личност.
Нема дискусии ни тука ни во реалниот живот веќе. Се повеќе и повеќе занемуваат луѓето. Едноставно немаат интерес за дискусии.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Треба да ги запознаеш моите пријатели... повеќе од 20 години заедно и сеуште кога расправаме за стварите наоколу се слушаат громотевици :)

Не можеме да си ги бираме родителите, но пријателите - и те како може да ги бирате, затоа бирајте мудро бидејќи пријателите ве надополнуваат онаму каде што застанува вашата лудост :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Треба да ги запознаеш моите пријатели... повеќе од 20 години заедно и сеуште кога расправаме за стварите наоколу се слушаат громотевици :)

Не можеме да си ги бираме родителите, но пријателите - и те како може да ги бирате, затоа бирајте мудро бидејќи пријателите ве надополнуваат онаму каде што застанува вашата лудост :kafe
епа во право си, додуша јас не сум многу за бирањето какви се такви некако ќе се усогласиме, битно е да знаат да бидат вистински пријатели. Мило ми е што имаш такви пријатели, чувај си ги и почитувај ги оти реткост се. :)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
епа во право си, додуша јас не сум многу за бирањето какви се такви некако ќе се усогласиме, битно е да знаат да бидат вистински пријатели. Мило ми е што имаш такви пријатели, чувај си ги и почитувај ги оти реткост се. :)
Нема каде да одат, заглавени се со мене се до нивната смрт или ако го изгубат разумот претходно - си знаат тие што е спасението од моето пријателство: или смрт или лудост :D

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Нема каде да одат, заглавени се со мене се до нивната смрт или ако го изгубат разумот претходно - си знаат тие што е спасението од моето пријателство: или смрт или лудост :D
хаха ти па не биди толку строг пушти ги да прошетаат малку :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

love !

Староседелец
7 август 2018
156
34
628
ти филозоф некој си ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

malecka

Староседелец
3 април 2013
66
40
1,028
СДК , ајде нека помина оваа 2018 година.

Ми започна со плачење уште од Јануари месец, па продолжи со емоционална нестабилност, збунетост, неодлучност, неспремност за нова љубовна врска.

Единствено нешто што ме води во животот е мојата интуиција и храброст да пробам нешто па макар да е тоа ризично.

Се друго е срање околу мене , се ме живцира, има моменти кога сакам да извршам масакар.

Она што максимално ме вади од памет и во секунда избувнувам е кога некој ќе се обиде да ме контролира и да ми соли памет, и не дај боже да се прави паметен ко се да знае.

Сва среќа што сум финансиски јако стабилна така да и кога правам грешки продолжувам со друга шанса, друг план и жива сила не е**м околу мене, не ми треба помош од никој. Она што сакав е само љубов, но и поради таа проклета љубов морав да се откажам и да менувам планови.

Уффффф, баш ми треба некоја искрена душа во моментот да ме запали и мислам дека само секс може да ме опушти од што сум напната.