Да сакав нешто повеќе од тебе, ќе те возев
Но не сум од тие мажи што „би возеле“ до било каде за било што за да дојдат до жена, sorry
Да сакав нешто повеќе од тебе, ќе те возев
Но не сум од тие мажи што „би возеле“ до било каде за било што за да дојдат до жена, sorry
Гледаш колку е одвратно вака, јас сум цело време со такво меме во умот, кога зборувам за сериозни ствари а вие ми доаѓате и коментирате со глупости како ова или она ви е досадно, како да ве јас терам да доаѓате да ме читате...
Ти си белегот на цбсакам да кажам дека понекогаш ми доаѓа мисла вглава, дека форумов неможе да си стави кључ поради мене, поради тоа што само јас му досадувам
можеби ќе треба конечно да се изгубам одовде
Трајна тетоважа оставам каде и да одамТи си белегот на цб
Ако се немам логирано една недела одма знам од кој член највеќе ќе читам.
@Хептаграм XI сето ова ти го имаш пишувано?
Браво. И многу добро е уредено, немав време да прочитам оти имам доста обврски периодот, ама од тоа што разгледав си најдов доста интересни наслови т.е есеи кои сигурно ќе ги прочитам.
Освен она што е цели извадоци од книги на Кроули или други автори (на такви есеи е наведен изворот) - другото, јас сум автор.
8 години ќе прави блогот и има 200+ есеи
Форумите за 90% од луѓето им е за „убивање време“, да избегаат од самите себе А форумот е прекрасна алатка, само да се има дискусии - која пракса се стекнува за зборување и оформување на сопстцената мисла