После сите тие снимки од безбедносните камери низ маркетите што се не се испорушило, исплашени мачиња пред зградите, испаничени луѓе.. Јака ви душа луѓе и со помин! Бидете силни сега пред се за дечињата мали, пред нив не смеете да покажете слабост, никако.
Татко ми работи таму и дента ко се случи тој големиот земјотрес вика штом ја се исплашив од земјотрес не беше мала работа.. Знам дека не може да се остане рамнодушен на ваква работа, знам и дека цело време сте на штрек ама пробајте да останете присебни. Никој не може ни да предвиди ни да укаже што следи, се е тоа секундарно и непдложливо. Со помин луѓе!
Татко ми работи таму и дента ко се случи тој големиот земјотрес вика штом ја се исплашив од земјотрес не беше мала работа.. Знам дека не може да се остане рамнодушен на ваква работа, знам и дека цело време сте на штрек ама пробајте да останете присебни. Никој не може ни да предвиди ни да укаже што следи, се е тоа секундарно и непдложливо. Со помин луѓе!
, не јаван коњ не го куди душо моја
има тап звук кој и не е баш толку гласен ,а луѓето во паника и не се фокусирани на него ,барем така мислам незнам 
Ај тие во паника не се фокусирале ама ја не бев во паника, ај мање битно ќе гледам на следниот да се фокусирам на звукот.