Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
Се бара модератор да ме предложи и да ми даде поддршка за да станам модератор. :kafe
300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија. :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија. :zelen
Ако сакаш magic potion арно, ако не ќе си најдам друг модератор.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Денес дечко ми после 4 години познавање ми вика:

1. Што ти е тоа на устата?
- Аммммм... бемка. As in, ја имам од раѓање, а ти демек денес ја приметуваш?
2. Која година беше ти? '89-та или '90-та? '89-та беше, така? Така? Да, така!
- А бре будало, 3 ипол години сме заедно и не ти текнува кога сум родена?!

Мужи.
loudlaff.gif

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Ова огласиве за лични контакти серизни се? Ми падна еден на око "Брачен пар бара надарени и потентни мажи да ја задоволат сопругата, а мажот ќе гледа" :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Која будала е тој да сака да гледа како му ја задоволуваат жената? Или овој "Во Велес сите мажи се со мал орган, а мене не ми паѓа на памет да одам до Америка да најдам големо парче... верувам дека и овде има надарени мажи ако си еден од нив побарај ме не жалам пари загорена Велешанка" :eek::eek: И кога во ред вакви огласи ќе се појави еден ваков оглас "Парапсихолог со повеќе децениско искуство со тарот, астрологија и енергетско лекување нуди помош за вашите проблеми" е крај! :rofl:rofl