300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија.Се бара модератор да ме предложи и да ми даде поддршка за да станам модератор.
300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија.Се бара модератор да ме предложи и да ми даде поддршка за да станам модератор.
Ако сакаш magic potion арно, ако не ќе си најдам друг модератор.300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија.
од оваа ж’тата и ја сакам да пробам300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија.
Ќе стиснеш ctrl i shift и ќе почнеш да пишуваш. Уствари веќе си пишала на кирилица така да нема да ти е проблем и тука да пишуваш така.Moze da mi kazete kako mozam da pisuvam kirilica?
A forumot nema makedonska podrska? zosto ova so ctrl ne mi uspeva...Ќе стиснеш ctrl i shift и ќе почнеш да пишуваш. Уствари веќе си пишала на кирилица така да нема да ти е проблем и тука да пишуваш така.
Како си пишала 2 мислења на кирилица?A forumot nema makedonska podrska? zosto ova so ctrl ne mi uspeva...