Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Се бара модератор да ме предложи и да ми даде поддршка за да станам модератор. :kafe
300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија. :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
300 грама милка, канта сирење овчо, 750 милилитра ж`та, партиска книшка и правац на разговор кај мене во канцеларија. :zelen
Ако сакаш magic potion арно, ако не ќе си најдам друг модератор.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Денес дечко ми после 4 години познавање ми вика:

1. Што ти е тоа на устата?
- Аммммм... бемка. As in, ја имам од раѓање, а ти демек денес ја приметуваш?
2. Која година беше ти? '89-та или '90-та? '89-та беше, така? Така? Да, така!
- А бре будало, 3 ипол години сме заедно и не ти текнува кога сум родена?!

Мужи.
loudlaff.gif

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ова огласиве за лични контакти серизни се? Ми падна еден на око "Брачен пар бара надарени и потентни мажи да ја задоволат сопругата, а мажот ќе гледа" :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Која будала е тој да сака да гледа како му ја задоволуваат жената? Или овој "Во Велес сите мажи се со мал орган, а мене не ми паѓа на памет да одам до Америка да најдам големо парче... верувам дека и овде има надарени мажи ако си еден од нив побарај ме не жалам пари загорена Велешанка" :eek::eek: И кога во ред вакви огласи ќе се појави еден ваков оглас "Парапсихолог со повеќе децениско искуство со тарот, астрологија и енергетско лекување нуди помош за вашите проблеми" е крај! :rofl:rofl