Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
:rolleyes: Би те замолил да си ја гледаш својата работа.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Е добро де прашав само глеам од тви(хипс)тер си објавил .. па затоа прашав.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Бившата престана да ми се јавува пошо и реков кога ќе најде подобар од мене да ми се јаве.
СДК2 Среќа е кога ќе те ти ја пуштат омилената песна додека вежбаш :igra
СДК3 Таман си го резервирав летово за Х-Фактор, коа читам ќе се емитувало дури при крајот на Август :mad: Не е фер, сакам да почне одма оти нема више чоек шо да се глеа по телевизијава, сал турски и индиски серии,а и фокскрајм и фокслајф не беа тоа шо беа,само репризи и некои нови француски серии без превод,а тоа шо ти не знаиш ни зборче француски на кој му е гајле :mad: Ќе си полудам.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
In other news...
Рајата во Украина ја голтнала причата на господарите hook, line & sinker. Десетици мртви, стотици ранети, се кува тешко срање. За што и за кого?
Од двете страни легии на тотални морони гинат за нечии интереси. Помочаната бело-сино-црвена тробојка или плаво-жолтата двобојка, same shit different asshole. Луѓе кои нема да добијат ништо без разлика на `исходот` се убиваат меѓу себе за да некои паразити во Кремљ или во Киев се збогатат.....уште малку. Бикоз немаат доволно, нели.
Ама ако. После илјадници години рајата не ја учи лекцијата и секоја генерација ги пуши истите ефтини причи, истите `славни` истории, истата реа се шири од историските континуитети, колективната припадност, herd mentality и смрдената религија према која секоја власт била од Бога дадена... до таа мера што си дозволуваат не само тие туку и нивните деца да бидат жртвувани на олтарот на злото. Жртвувани за златни веце шољи во Кијев и 256 метарска јахта на рандом фекален олигарх и политичар од Москва.

If Russia and Ukraine cease to exist tomorrow...not a single fuck would be given.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
^ Луѓето не еволуирале од мајмуни, тоа ми е единственото објаснување.
Кога некој човек доброволно се пријавува да отиде во војна и да убива (не зборувам за бранење од напад), не можам никако поинаку да си објаснам освен дека има интелегенција доволно за да си ги дигне панталоните после одење во WC. Затоа што ниту еден политичар нема да отиде во војна, о тие големите лидери кои ја користат глупавоста на луѓето за да си ги наполнат сметките. Тие што се крстат во помош од страна (Украинците) не сфаќаат дека душата си ја продаваат на хиени кои од таа "помош" само гледаат како да профитираат.
Затоа што никој не сфаќа дека плус хектари на површина не е право пропорционално на плус пари во новчаник. Затоа што имаат толку мозок да поверуваат во новинарска пропаганда, да плачат за тројцата загинати во Бостонските напади, а к*р да не ги боли за милионите луѓе кои загинаа во Ирак, Египет, Сирија, Либија...
А тоа дека некој религијата (нешто кое треба да биде знак на добрина, мирољубие и хармонија) го користи како повод за пролевање на крв е нешто што ќе умрам, ама нема да го разберам. Оти пак ќе повторам, толку му е интелегенцијата, толку сфатиле what religion is all about.
Карлин убаво вели кога зборува како на светов не му се потребни луѓе за рационално и критичко размислување. Обама сака гласачи, луѓе доволно глупави за да работат со машини и да го гласаат него, како би им ги земал парите од даноците и би ги инвестирал во војна се со цел да си стави на контото повеќе пари.
Истепа милиони луѓе, опустоши милиони други, ама God bless America!

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Последниот преспански еднорог бил пронајден цркнат на нива, паднал под теретот на плугот, орајќи. Страшно... :ladno

Тавтабита

Староседелец
2 јануари 2013
15
12
1,003
Последниот преспански еднорог бил пронајден цркнат на нива, паднал под теретот на плугот, орајќи. Страшно... :ladno

А последниот охридски го нашле на струполен на автобуската, наводно последните зборови му биле "ак не ви чинит не идајте".

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Outrider

"zoki"

Нов член
5 мај 2014
11
7
3
36
sk
kaj може да пријавам извршител за одовлекување на случај