Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јеееееееееееееееј дипломирав! Не дека е некоја посебна работа, ама се осеќам многу послободно сега. :zelen Имав некои компликации напочетокот, УСБ-то не ми го читаше лаптопот, па дур да се снајдам поминаа пола саат. Но, бранењето беше успешно, јас искрено не се ни сеќавам многу како испадна, како во сон ми делува, но сите се презадоволни. Се почастивме со професорите, а моето славење тек започнува. Сега сум официјално историчарка на уметност. It's on me! (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo)
Честитки и што поскоро успех на полето на кариерата.
Да ти се најде низ животот сето она ради кое се чувствуваш денеска вака посебно.И има зошто.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јеееееееееееееееј дипломирав! Не дека е некоја посебна работа, ама се осеќам многу послободно сега. :zelen Имав некои компликации напочетокот, УСБ-то не ми го читаше лаптопот, па дур да се снајдам поминаа пола саат. Но, бранењето беше успешно, јас искрено не се ни сеќавам многу како испадна, како во сон ми делува, но сите се презадоволни. Се почастивме со професорите, а моето славење тек започнува. Сега сум официјално историчарка на уметност. It's on me! (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo)
На Мац, Драги, Виктор, Тони им се допаѓа ова.

Одличен избор на тема иначе, еден од најконтроверзните ликови на уметноста воопшто.
Сеа пракса некаде во странство, па постдипломски ако ти се отвори уште вентил за желба.

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Им завидувам на луѓето кои несвесно постигнале рамнодушна зен состојба. Онака, боли ме уво за све. Не им е гајле за недостатокот на амбиции од кој патат во животот, односно другите патат заради нив.
(Рандом...)
Актуелен пример : Неписменост, државна администрација
Ранлива категорија : Лица со потреба на идентификационен документ со валидни, коректно внесени лични податоци.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
На Мац, Драги, Виктор, Тони им се допаѓа ова.

Одличен избор на тема иначе, еден од најконтроверзните ликови на уметноста воопшто.
Сеа пракса некаде во странство, па постдипломски ако ти се отвори уште вентил за желба.

Уште е таму др.Величковски?

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Утρово сум посебно ρасположен, највеρојатно затоа што ќе ми го усеρат денот на ρабота очеκувајќи од мене да бидам супеρмен или спајдеρмен.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
(handshake)(flower)(flower)(flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous