Сакам да кажам/Сакам да прашам

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Човеци што прајте кд ви е досадно :zelen
Ги заменуваме мајките,ги тераме да идат да прошетаат кај некоја другарка на кафе а ние правиме ручек на скара :igra

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Пусти пари, по кој пат ме зае*****т. Stick To Your Guns вечер настапуваат во смрдливана Атина. Вака-така сите мои омилени бендови освен најомилениот, беа во комшилук и да имав пари, ќе можев да ги видам и слушнам.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Задача по математика:
Да се одреди коефициентот на интелегенција на 20+ годишна девојка што објавува слика на фејсбук нашминкана со smokey eyes, залепени вештачки трепки, руменило ала изгорен човек после 1 ден сончање и црвен џиш кармин, во 10 часот сабајле, носејќи пижами и ја именува сликата како GOOOOOD MORNINNNN`.
Слаба сум со математикава затоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Y1K991

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Aj бе шос` нервираш, ќе изгубимо.

Sent via куцаќа машина using Internet Explorer
Лсно ти е тебе а ја више пукнав незнам дека да се обратим :zelen

Битола-градот во кој сите знаат повеќе за вас, отколку вие самите.
Шмекер секаде е така у нашата мила мкд:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Има една работа што ме смее секогаш. Оној квази патриотизам што се развива пред/по натпревар. Тогаш македончето е силно, ја обожава државата, а жално е што мисли дека за државата се работи.
И штета што на оноа „Малку ни треба на нас да се радуваме“ што е преполнето со лажна, патетична скромност, никој не докажува „Ама малку ни треба и за да почнеме да плукаме“.
Е оваа чудесна земја, многу сакам да ја оставам зад себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Prashina

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Она што судите му го направија на Вардар не беше хумано ама тоа е македончето секогаш го јаде од судиите!

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja