Сакам да кажам/Сакам да прашам

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја два дна ја тражим и ти срање ми викаш ццццццццццццццц немогуче си:rofl
Жими сфе Албо, пред неко време, пролет, рока гу сељо такисист, фаца бабиндолска, бш овуј
и гу рока, ја му се чуду : ))) Али коинциденција укуса : )))

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Жими сфе Албо, пред неко време, пролет, рока гу сељо такисист, фаца бабиндолска, бш овуј
и гу рока, ја му се чуду : ))) Али коинциденција укуса : )))
абе ја пред два дена ја слушна и цело време ја тражим и што да прајш такви смо ми сељаце :*

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Денес правев муабет со човек кој ми рече дека децата се најголемото зло што може да му се случи на еден човек и да не брзам да се мажам и да изнараѓам деца.
Да, во свет полн со социопати, со луѓе без душа, кои не го познаваат твојот проблем зошто најголем нивни проблем е тоа што немаат доволно луѓе да ги малтретираат.
Во свет полн со убијци, силувачи и педофили.
Во свет каде старлетите и нозеширачките се возат на јахти за кои ненозеширачките можат само да сонуваат.
Во свет каде преовладуваат long relatives на Чичко Горио кои не сфаќаат дека парите не можат во гроб да си ги однесат.
Во свет каде каде поголем грев е да не платиш данок отколку да убиеш некого.
Во свет каде љубовта е материјална именка.
Во свет каде газолижачите и неспособните ја потврдуваат и шират идиократијата.

Да, во овој свет, децата се најголемото зло.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Далинда од Мича е стара две и пол години. кога барате романска музика, барајте ме. :)

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
И сите тие мангупи пред една девојка биле папучари и недостижни пред некого ја покориле својата љубов.Сите имаат слаба точка на која паѓаат,температура на која се топат,и очи на кои не можат да одолеат.Тој што рекол дека неговата чаша не се крши,прв ја испуштил од раце !