Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не е финтата само пишувањето во играчница.
Оние два три збора во секоја тема колку да се нижат мислења и претварање на секоја тема во чет муабети.
И толку ли е тешко да се сфати една проста реченица - пишувај повеќе за нешто?
И сега зошто јас да пишувам повеќе, ми вреди тоа нешто, го чита некој тоа, воопшто некој гледа дека некаде е вложен труд за нешто?

Ете ми ги пример рецензиите. Сите членови што пишувале добри рецензии ми рекле па зашто да пишувам кога сите ставаат по една слика (и тоа никогаш таа слика не се гледа) и по една реченица, па понатаму чет муабетчиња. И така е.

Не е фер. Уа администрација, доле администрација за едно искрено мислење, а тоа што јас онаму се трудам, придонесувам некаде нема збор за ништо. Ме праша мене некој погоре само пофалби ли требаат. Сега јас тоа вас ве прашувам, само критики ли требаат, само тоа го чекате? Малце ли ми беше цел ден посветен на една тема, да се среди, да се направи на ниво, па со саати пишување еден пост... Не можам ли јас да пишам една проста реченица и да терам даље? Не, мислам дека луѓето тука заслужуваат нешто подлабоко и поквалитетно.
Ама ок нека е така, не чинам јас зошто имам некој став за нешто, другото не е битно...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,478
9,164
1,683
Кушкундалево
Хоуп*
Умре Јованка ама ај. Еве ти една медаља.

gold-medal-icon_60-627.jpg

Ова ко пофалба де.

(А ти Хоуп, пишуваш за некој да ти го признае трудот ли? Тоа ли чекаш, некој да ти каже „Браво Надежда“? Тогаш откажи се поарно оти тоа не е работење нешто со задоволство туку со глад за пофалба.)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Lady*

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Не е финтата само пишувањето во играчница.
Оние два три збора во секоја тема колку да се нижат мислења и претварање на секоја тема во чет муабети.
И толку ли е тешко да се сфати една проста реченица - пишувај повеќе за нешто?
И сега зошто јас да пишувам повеќе, ми вреди тоа нешто, го чита некој тоа, воопшто некој гледа дека некаде е вложен труд за нешто?

Ете ми ги пример рецензиите. Сите членови што пишувале добри рецензии ми рекле па зашто да пишувам кога сите ставаат по една слика (и тоа никогаш таа слика не се гледа) и по една реченица, па понатаму чет муабетчиња. И така е.

Не е фер. Уа администрација, доле администрација за едно искрено мислење, а тоа што јас онаму се трудам, придонесувам некаде нема збор за ништо. Ме праша мене некој погоре само пофалби ли требаат. Сега јас тоа вас ве прашувам, само критики ли требаат, само тоа го чекате? Малце ли ми беше цел ден посветен на една тема, да се среди, да се направи на ниво, па со саати пишување еден пост... Не можам ли јас да пишам една проста реченица и да терам даље? Не, мислам дека луѓето тука заслужуваат нешто подлабоко и поквалитетно. Ми го призна ли некој трудот за темата со топ 10 филмовите, а се откостив од работа?
Ама ок нека е така, не чинам јас зошто имам некој став за нешто, другото не е битно...
Што и да правиш, прави го зашто веруваш во тоа и зашто тоа те одразува тебе, таква каква си, каква и да си, а не за да ти речат “браво“. Ако од тоа што го правиш, поважно ти е трудот да ти се цени, тогаш ич не се труди.
Јап, толку е едноставно.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Хоуп*
Умре Јованка ама ај. Еве ти една медаља.

gold-medal-icon_60-627.jpg

Ова ко пофалба де.

(А ти Хоуп, пишуваш за некој да ти го признае трудот ли? Тоа ли чекаш, некој да ти каже „Браво Надежда“? Тогаш откажи се поарно оти тоа не е работење нешто со задоволство туку со глад за пофалба.)
Не, пишувам со надеж дека некој како тебе нема да ми се закачи за врат. Ама немам среќа.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,478
9,164
1,683
Кушкундалево
Не, пишувам со надеж дека некој како тебе нема да ми се закачи за врат. Ама немам среќа.

Што чекаш, банирај ме. Еве сеа ќе пишам во твоите теми и тресни ми 30 казнени на неодредено време. Решен проблем штом сум бил јас.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Што и да правиш, прави го зашто веруваш во тоа и зашто тоа те одразува тебе, таква каква си, каква и да си, а не за да ти речат “браво“. Ако од тоа што го правиш, поважно ти е трудот да ти се цени, тогаш ич не се труди.
Јап, толку е едноставно.
Со должна почит на твоите години и искуство кое нормално со годините ти е и поголемо од моето, ама мислам дека ваквото избацување само кога на некој треба да му се соли памет, мене бар не ми е потребно. Не правам јас ништо за да ми се рече браво, ама ете ќе се најде во се некоја рачка за паметување и советувања нели.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Надежда мислам дека и пред овој пост имаш пишувано за играчница, некако ти боде очи овој подфорум..
Не знам што толку си се фанала со играчница, играчница, играчница..
Тој подфорум постои како таков и кој колку сака ќе го употребува..еднаш во недела, секој ден, секој час..
Нема потреба од пишување на постови со цел да ги освестуваш наводно членовите дека форумот е никаков и слично(додека ти го читав постот како да читав обраќање на некој политичар)
И да се согласувам погоре со лејди и бобо дека очигледно ти наводно се трудиш како модераторка за да бидеш пофалена (bravo)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Надежда мислам дека и пред овој пост имаш пишувано за играчница, некако ти боде очи овој подфорум..
Не знам што толку си се фанала со играчница, играчница, играчница..
Тој подфорум постои како таков и кој колку сака ќе го употребува..еднаш во недела, секој ден, секој час..
Нема потреба од пишување на постови со цел да ги освестуваш наводно членовите дека форумот е никаков и слично(додека ти го читав постот како да читав обраќање на некој политичар)
И да се согласувам погоре со лејди и бобо дека очигледно ти наводно се трудиш како модераторка за да бидеш пофалена (bravo)
Не ни мислев поинаку. Јасно ми е твоето мислење за мене одамна.
Само немаше некоја соодветна слика да ставиш место да се мачиш да го пишеш ова?

И од мене толку, имате дозвола да мислите што сакате, да се трудите да одгатнете зошто сум се трудела или не, тоа е.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,478
9,164
1,683
Кушкундалево
Не ни мислев поинаку. Јасно ми е твоето мислење за мене одамна.
Само немаше некоја соодветна слика да ставиш место да се мачиш да го пишеш ова?

И од мене толку, имате дозвола да мислите што сакате, да се трудите да одгатнете зошто сум се трудела или не, тоа е.

Аууу отсега сум слободна душа, Хоуп ми дозволи да мислам што сакам. (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*