Сакам да кажам/Сакам да прашам

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сдк - освен гас маски што за Нова Година ќе се делат, но и кациги за да не се лупаме во спомениците. Тоа поради маглата не дека има премногу споменици! И место огномет ќе се палат гуми за да се прочисти малку воздухот!:rofl

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
сдк - освен гас маски што за Нова Година ќе се делат, но и кациги за да не се лупаме во спомениците. Тоа поради маглата не дека има премногу споменици! И место огномет ќе се палат гуми за да се прочисти малку воздухот!:rofl

Треба и цела друга опрема, да не си скршиме некоја коска.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen and Змејче

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
СДК Зборовите се музика за ушите, а делата се убавина на животот. Не се потребни големи зборови таму каде делата се големи.
Зборовите сакаме да ги слушаме , а делата да ги живееме. Не се живее само од убави зборови, се живее од убави дела. Колку и да се убави зборовите, тие се стишуваат во молкот на убавите дела. Покажи ми, а не раскажи ми...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Денес проитав две три книги од Балашевиќ и една од Коелјо. А Џамбазов е стрип.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
неможам здив да си зеам аххахаххааххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххаххахх:rofl:rofl