Сакам да кажам/Сакам да прашам

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Мрзам емоционална драма. Мрзам луѓе што не можат да си ги држат емоциите,и мора да привлекуваат внимание пред други, Сфаќам дека ти е тешко,и мене ми е тешко па не изигравам црна овца и не се дистанцирам од сите за да го фокусирам вниманието на мене. Тешко било,епа је*ига,ништо не е лесно у животов,затоа емоциите чувај си ги кога си сама и прај си што ќе си праиш. Преку таквото веќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Мрзам емоционална драма. Мрзам луѓе што не можат да си ги држат емоциите,и мора да привлекуваат внимание пред други, Сфаќам дека ти е тешко,и мене ми е тешко па не изигравам црна овца и не се дистанцирам од сите за да го фокусирам вниманието на мене. Тешко било,епа је*ига,ништо не е лесно у животов,затоа емоциите чувај си ги кога си сама и прај си што ќе си праиш. Преку таквото веќе.

Овие луѓе што ги спомнуваш, мислиш на оние што лесно манипулираат со преку нив. Таквите всушност итекако ги кријат вистинските емоции и се шампиони во ликсурџиство, изнуда, итн.

Back to me- идеш у кафана* за да пиеш сок од портокал. Ти ибам рековалесценцијата. Али си гледаш убави луѓе.

*не станува збор за биртија

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Некои личности имат проклето добар/музикален глас,што ти се иде додека зборуват да ги затвориш очите и едноставно да уживаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк STAY STRONG

large.jpg

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Ми треба сместување неколку дена во Скопје, во општина Кисела вода, ама не можам некако да најдам (worried)
Дали можеби некој знае ? :)