Толку помпезност околу темите.
Избришана е..ако ви се допаднала, изменете го тоа што модераторите кажуваат дека смета(а и очигледно е за сите дека смета) и отворете нова тема околу тоа прашање и нема да има никаков проблем.
А околу темата за флаширана или нефлаширана вода, што смета? Насловот океј, воведот океј, прашањето е тука, останува да ја разрешиме дилемата. Не мора на секоја тема да се развлекува прашање по прашање, тука едноставно кажуваш вака и вака и толку.А и не е ни прва ни последна таква тема тука мислам.
А друго, околу копирањето мислења. Многу ми смета, знаете зошто?
Затоа што конкретно на спешл девојката, и го прочитав мислењето тука во СДК/СДП и добив слика за океј, зрела личност со свој став, добро аргументирано мислење, добар речник..
Откако прочитав дека тоа е копирано, океј...после тоа и го прочитав второто мислење исто тука во СДК/СДП и оп сосема друга слика, многу поразлично мислење што од авион може да се забележи дека една иста личност не може да е креатор на тие две мислења, многу послаб речник, поинакво концептирање на речениците...
Се на се мразам кога добивам мислење или погрешна претстава за некого па макар и за некоја форумска измислена личност.Почнувам да се сомневам во своите способности за расудување иако знам дека проблемот не е во мене.Ете тоа ме нервира.