Сакам да кажам/Сакам да прашам

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Додека ми беше деактивиран фејсбукот...Сфатив некои работи...
Што сакам јас,кој сакам...
WomanInRed ми вели конечно и ти да си срекна...
Да да,срекна сум со него во мојот живот...
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :igra
ааааааааААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааааааааааааааа(pivo)
Ајде...одам да правам ручек и да пејам...

UN AMOOOOOOOOR UN AMOR VIVIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
Една љубов,една љубов живее (inlove)

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА (sun)

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Луѓето што веруваат во зборовите напишани за тоа како времето на раѓање им го открива карактерот ми се уште "поинтересни"од луѓето кои го пишуваат тоа.

Јас во ист час со Хитлер сум родена, карактерно исто, како брат и сестра да сме.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Луѓето што веруваат во зборовите напишани за тоа како времето на раѓање им го открива карактерот ми се уште "поинтересни"од луѓето кои го пишуваат тоа.

Јас во ист час со Хитлер сум родена, карактерно исто, како брат и сестра да сме.
Ама сеа ако ги пресметаш и секундите одма се менува целата нумеричка анализа и ти и Хитлер излегувате ко Австрија и Австралија :D

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Ама сеа ако ги пресметаш и секундите одма се менува целата нумеричка анализа и ти и Хитлер излегувате ко Австрија и Австралија :D

Тек ако пресметам дали сенката од сонцето паѓала налево или надесно дури сум излегувала од утерусот на мајка ми може да испадне дека ги поседувам истите садистички способности како него :|

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Многу обврски имам периодов, школо, натпревари, презентации, волонтирање, кампување... ама ако. :)
Само што побрзо нека дојде летниот распуст.

Ме има фатено некоја мрза и никако да ме пушти, лошо е ова. Само колку имам за учење.:place

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК

aDAErwZ_460s.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
СКД
повторно сум ставена на испит,животов нон стоп ми поставува препкреки веќе пукнав,но никогаш не сум се откажала нема ни сега...Многупати сакам бар за миг да исчезнам од секојдневиево и малку мир на душава да и дадам...Изморена сум од се

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Уше малку и че манијачиме по матуранткине на фејсбук.....