Ќути не збори за гужви. Денес цел ден во гужва го поминав. Од 9 саатот излегов, во 12 се вратив.СДП Како бе толку народ по чаршија, кафулињата преполни... се живо џаболебарошко... Да не може човек да испазари храна од гужви ....
Додека бил жив Тито арно си било. Моите ми кажуваат по цели пакети само чоколади и други благи работи им купувале. За солени да не зборам. Парата имала вредност. Оди денес купи ти по цел пакет од секое јадење со денешната вредност на парите. Тито не е крив што Балканот е на вакво дереџе, Америте се.Тито ова Тито она абе да беше Тито паметен ко што сите вика немаше никој од балканов да е на ова дереџе!
Ќути не збори за гужви. Денес цел ден во гужва го поминав. Од 9 саатот излегов, во 12 се вратив.
Додека бил жив Тито арно си било. Моите ми кажуваат по цели пакети само чоколади и други благи работи им купувале. За солени да не зборам. Парата имала вредност. Оди денес купи ти по цел пакет од секое јадење со денешната вредност на парите. Тито не е крив што балканот е на вакво дереџе, Америте се.
Американците нашле плодна почва. Не се тие криви што народот е стока.Тито не е крив што Балканот е на вакво дереџе, Америте се.
СДК,
ја гледав архивата на СДК-1дел и смешки живи сте
Од кога постои форумов воопшто?
хаха, друже бе, сакав да кажам да не се малтертираш ти, а не на мене.
Па ти викам, пробај да најдеш некој човек што може да ти го направи од пластика, лесно е.