There's nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
That's what's going on, nothings right, I am torn..
My inspiration has run dry
That's what's going on, nothings right, I am torn..
proshiren e forumot za podobra preglednost (mobile)до тебе до тебе
мене претходно подобро ми бешеproshiren e forumot za podobra preglednost (mobile)
сеа сфатив шо кажувате. .. ама оти фонтот го мешате, ист си е фонтот.. а навистина некако пошироко е ххахахаах за ќори не биломене претходно подобро ми беше
Колку да те потсетам кој го дал предлоготШто ми се убави опомените,80% ми се од Милата ни Мила,само онаа навреди за модератори,или е била за еден,или не е била никаква директна навреда,ама од кај да знаеме кој од што се навредува
Ептен ми се допага новата функционалност.
Ти благодариме slb_bobo за предлогот.
Можеме да ти се заблагодариме барем ние,кога на оние другите им оди тешко тој збор.
Едит...ниту еден модератор нема опомени,толку ли се безгрешни?
И да ти одговорам дека нема опција „Опомени“ за модератори и администратори.Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
ова понашањево твое ме подсеќа и на најзаљубениот?Јас сум најдисциплинираниот, најточниот, најпедантниот, најодговорниот со години наназад, НО...каде е тој Трајче последниве 3 дена : Знам дека ќе се оправам за ден-два но зошто ми се случува ова
Така е Мајоре, заљубен во самиот себеова понашањево твое ме подсеќа и на најзаљубениот?