Сакам да кажам/Сакам да прашам

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
мене претходно подобро ми беше :)
сеа сфатив шо кажувате. .. ама оти фонтот го мешате, ист си е фонтот.. а навистина некако пошироко е ххахахаах за ќори не било :D :p
се извинувам Давор шо те изнервирав ... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Давор

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Го најдовме детето на Твајлајт|-(

Прво беше вампир што свети
fubar.gif
, сега е зомби што не јаде луѓе
fubar.gif

Ако ова се претвори во нова сензација ќе си пукам во колено|-(|-(|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Што ми се убави опомените,80% ми се од Милата ни Мила,само онаа навреди за модератори,или е била за еден,или не е била никаква директна навреда,ама од кај да знаеме кој од што се навредува :D
Ептен ми се допага новата функционалност.
Ти благодариме slb_bobo за предлогот.
Можеме да ти се заблагодариме барем ние,кога на оние другите им оди тешко тој збор.
Едит...ниту еден модератор нема опомени,толку ли се безгрешни? (wasntme)
Колку да те потсетам кој го дал предлогот;)
Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
И да ти одговорам дека нема опција „Опомени“ за модератори и администратори.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам да кажам. Срам да ми е што си го прекршив ветувањето дека нема да пишувам во темата.
Ама исто и сакам да кажам дека и нема зошто да ми е срам кога на некои не им е срам во момент на беизлезност (кога немаат алиби да се бранат од некои факти произнесени за нивните постапки) да коментираат нешто сосем десетто, или можеби единаесто.
Којзнае...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Јас сум најдисциплинираниот, најточниот, најпедантниот, најодговорниот со години наназад, НО...каде е тој Трајче последниве 3 дена :mad Знам дека ќе се оправам за ден-два но зошто ми се случува ова :x

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас сум најдисциплинираниот, најточниот, најпедантниот, најодговорниот со години наназад, НО...каде е тој Трајче последниве 3 дена :mad: Знам дека ќе се оправам за ден-два но зошто ми се случува ова :x
ова понашањево твое ме подсеќа и на најзаљубениот?