Дена или месеци?Во последниве неколку дена форумов не е активен,каде сте од членовите?
Што се случува?
Дена или месеци?Во последниве неколку дена форумов не е активен,каде сте од членовите?
Што се случува?
Јас ти ги избришав мислењата, не поради тоа што беа твоите офтопик туку поради одговорите на послушниот. Што да ти кажам, колатерална штета беше. Не знам каде друго ти избришале за офтопик ама ако не е нешто ептен вон тема обично не бришиме.Одамна се разочарав од форумов...
И ајде по којзнаеколку време ѕирнав, некој ми цитирал мислење и ајде да му вратам со два три поста...
И види ти и двете мислења ми се избришани...
Зашто во тема Долна облека демек треба само слики да се постираат, никако текстуален пост...оф топик си автоматски....
оф мори мајко....кој очај...која беда....
И...? тоа е форум? Молчешкум постираш слика и тоа е тоа...?
Ахааа...значи ти беше...Јас ти ги избришав мислењата, не поради тоа што беа твоите офтопик туку поради одговорите на послушниот. Што да ти кажам, колатерална штета беше. Не знам каде друго ти избришале за офтопик ама ако не е нешто ептен вон тема обично не бришиме.
Од септември можеме да се соберемеМислам дека некоја по сериозна собиранка на неутрален терен ќе придонесе колку толку да бидеме поактивни тука,ако има желба за таква ..
@Beauty&Beast @Saladin @Ita @Baknuvalka @LittleButterfly @Makedonec @existence @incule @bliznaci @ipopovski @Altaïr @●Untouchable° @ВинаНевина (ако не се крие евентуално) @Selene @Iris* и сите други кој сметаат дека можат да одвојат саат-два ..