Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Pa jas kazav unazad ,da ne se povtoruvam , ne si sledel izgleda ...
Neznam kako ja gledas cela situacija koja e mnogu diskutabilna i raznovidna za narodot odnosno ednostavna i logicno prosta ! ;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Док сите (повеќето) спамаат за некоја си Цецина ќерка и „њено пунолетство“ јас праам неколку обиди за топ 20 листа на DT песни. Да ми дадоа астрофизика да решавам полесно ќе пројдев. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Oваа година нема летен одмор во Охрид , Охриѓани си ги бараат само парите по автобус да им ги пуштиме ! :p:eek::igra:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Abraxas

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не е дека јас не се вклопувам во друштва, до вас е. Секогаш кога излегувам сум нашминкана па и до продавница да одам и сакам штикли и си носам, а ако тебе ти се проблем зошто со нив не можеш во парк да седиш тоа е друга работа. Јас кафе во кафич сакам да пијам со штикли за да си се чувствувам уште поубаво, парк за кафе не ми е, да трчаме може. Тоа ти е таква сум... :)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не е дека јас не се вклопувам во друштва, до вас е. Секогаш кога излегувам сум нашминкана па и до продавница да одам и сакам штикли и си носам, а ако тебе ти се проблем зошто со нив не можеш во парк да седиш тоа е друга работа. Јас кафе во кафич сакам да пијам со штикли за да си се чувствувам уште поубаво, парк за кафе не ми е, да трчаме може. Тоа ти е таква сум... :)
Јас се извињавам, нисам одавде, али каква врска имаат штиклите со уклопувањето во друштво?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Што е актуелно на тема Модни крикови матурској вечери? Мислам, што се носи годинава? За сеирче ми е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133

Дај фб, заинтересиран сум.