Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мене најјака ми е средношколската среда. Среда. Шо не е сабота, него среда? Кај ќе одат на сред недела?
Е како каде? Па може да одат да си прават екскурзија на Водно. Штета што ќе им се стемни дур да стигнат и веројатно ќе треба пешки за назад:/ Ама па имаат и можност да не отидат на школо и да се оправдаат со „Имам средношколска среда и премиерот рече дека можам да одам до Водно!“ :svirka

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Чекај бе што е ова? Јас од сабајле не читам убаво, сега прочитав. 60 денари од кај возачот ако земам? Мрдната работа и електронски билети и автобус и се. Каде бе со ова лудаци.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Е како каде? Па може да одат да си прават екскурзија на Водно. Штета што ќе им се стемни дур да стигнат и веројатно ќе треба пешки за назад:/ Ама па имаат и можност да не отидат на школо и да се оправдаат со „Имам средношколска среда и премиерот рече дека можам да одам до Водно!“ :svirka
Да, да, може и со возот негде да прошетаат, таман ако се од поручек на школо, ќе тргнат од 5 и во 13 ќе се вратат.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дојде време бесплатноста да се плати, се работи за магија - некој плаќа дупло, некој се вози беспари мизерните пензионери на пример, гласачката машина на пвеводбата.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Дојде време бесплатноста да се плати, се работи за магија - некој плаќа дупло, некој се вози беспари мизерните пензионери на пример, гласачката машина на пвеводбата.
Секако, и парите што се дадоа за панорамско тркало за да личиме на Лондон, мора да ги вратиме.
Најтрагично е што на некој ова му е супер, глупоста на Македонецот нема мерка.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ако. Гласајте ги пак, терајте по диктираната зона на комфор.
Едит: Лапај си кромид маЌедонче.

Мора под хитно да се донесе стандардизација на информативност кај медиумите. Подеднакво за про и анти владини.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
СДК ..Поминаа време, две времиња и пола време , следуваат неочекувани промени!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако. Гласајте ги пак, терајте по диктираната зона на комфор.
Едит: Лапај си кромид маЌедонче.

Мора под хитно да се донесе стандардизација на информативност кај медиумите. Подеднакво за про и анти владини.
Додека има сендвич викај ура. Тоа е мислењето на пола Македонија. Не само што ќе гласаат, ако треба и голи ќе одат на гласање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara and Хоуп*