Хм ја во нервоза не му викам на татко ми да се е*е и дека е полошо од говедо. Мада да може во нервоза рекол ама што знам доста тешки зборови беа барем за менеИстото може му се случило и на типот, како тебе што некогаш во нервоза ти се случува.
Хм ја во нервоза не му викам на татко ми да се е*е и дека е полошо од говедо. Мада да може во нервоза рекол ама што знам доста тешки зборови беа барем за менеИстото може му се случило и на типот, како тебе што некогаш во нервоза ти се случува.
пиши уште еден ако ништо друго бар без пари ќе се возишТу што малер генерација бев ништо од поволности нефатив можеби државата треба да дава субвенции за возење велосипед и имам дилема да пишам уште еден факс ќе имам бесплатен превоз или не ?
Хм ја во нервоза не му викам на татко ми да се е*е и дека е полошо од говедо. Мада да може во нервоза рекол ама што знам доста тешки зборови беа барем за мене
абе така е да ама треба да се има малку осет кога се збори и што се збори. Мене уште од мали нозе ми ја полнеа главата со тоа секогаш да имам почит спрема повозрасните без разлика дали се родителите или некои други и може затоа кога ќе налетам на некоја таква личност или во некоја таква ситуација не можам да ги разберам и ги осудувам.Твоите родители, ниту неговите на тој/таа што си го слушнала не се исти, ниту пак моите со твоите итн. Што значи има од лошо полошо.
абе така е да ама треба да се има малку осет кога се збори и што се збори. Мене уште од мали нозе ми ја полнеа главата со тоа секогаш да имам почит спрема повозрасните без разлика дали се родителите или некои други и може затоа кога ќе налетам на некоја таква личност или во некоја таква ситуација не можам да ги разберам и ги осудувам.
види тебе целосно те разбирам како и Аркантос како и многу други со исти или слични случаи. За мене тие луѓе не се родители, не се ништо но јас не мислев за вас а за тие (еве и да не е дечкото кој го слушнав и ме изнервира) кои живеат со родителите, се издржуваат од нив, зависат од нив и на крај пак ги вреѓаат за фала. Знам една таква личност. Лом ги прави нејзините, а тие ништо лошо не и мислат баш напротив сакаат да има еден нормален живот.Мила.. знаеш деκа те обожавам стваρно <3 ама сеа ме испρовоциρа баш меρаκлисκи...
Κаκо да и се заблагодаρам на мајκа ми што ме изρаснала што се тρошела за мене што се боρела κога денес κога поρаснав ПΡИМОΡАНА сум да ρаботам за тоа да и ги вρатам или па леб не смеам да земам од дома додеκа не оставам се'!
Детството да ти е поминато во солзи и во ќотеκ.. Една убава ρабота да не помиш..
Маче. НИΚОГАШ.. ниκогаш па ни тогаш нема да имам почит κон таκов човеκ!
Ниκогаш не би ја фρлила на улица Бог да чува ..
Не сум ја опцула или навρедила со погρдни збоρови најисκρено на тоа не сум ни помислила зошто знам κолκу боли тоа од неа го доживувам.
Од сеκогаш фаκти сум и κажувала за κои κога κе се омажам κе се свести ама κе е κасно...
Ептен ме чепна дебатава од погоρе.
Κолκу и да саκаш да почитуваш.. Κога не знаеш лице да пρавиш, да фолиρаш.. κе си пуκаш од маκа ваκа κо мене и κе се дуеш..
Па во најубавиот пеρиод од животот κолκу и да си јаκ κе омеκнеш. Κе почнат панични напади да те фаќаат и κе фатиш у .!. ..
Ууууххх.. тешκо