Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Истото може му се случило и на типот, како тебе што некогаш во нервоза ти се случува.
Хм ја во нервоза не му викам на татко ми да се е*е и дека е полошо од говедо. Мада да може во нервоза рекол ама што знам доста тешки зборови беа барем за мене

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Ту што малер генерација бев ништо од поволности нефатив можеби државата треба да дава субвенции за возење велосипед и имам дилема да пишам уште еден факс ќе имам бесплатен превоз или не ?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ту што малер генерација бев ништо од поволности нефатив можеби државата треба да дава субвенции за возење велосипед и имам дилема да пишам уште еден факс ќе имам бесплатен превоз или не ?
пиши уште еден ако ништо друго бар без пари ќе се возиш :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Хм ја во нервоза не му викам на татко ми да се е*е и дека е полошо од говедо. Мада да може во нервоза рекол ама што знам доста тешки зборови беа барем за мене

Твоите родители, ниту неговите на тој/таа што си го слушнала не се исти, ниту пак моите со твоите итн. Што значи има од лошо полошо. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Твоите родители, ниту неговите на тој/таа што си го слушнала не се исти, ниту пак моите со твоите итн. Што значи има од лошо полошо. :)
абе така е да ама треба да се има малку осет кога се збори и што се збори. Мене уште од мали нозе ми ја полнеа главата со тоа секогаш да имам почит спрема повозрасните без разлика дали се родителите или некои други и може затоа кога ќе налетам на некоја таква личност или во некоја таква ситуација не можам да ги разберам и ги осудувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
абе така е да ама треба да се има малку осет кога се збори и што се збори. Мене уште од мали нозе ми ја полнеа главата со тоа секогаш да имам почит спрема повозрасните без разлика дали се родителите или некои други и може затоа кога ќе налетам на некоја таква личност или во некоја таква ситуација не можам да ги разберам и ги осудувам.

Мила.. знаеш деκа те обожавам стваρно <3 ама сеа ме испρовоциρа баш меρаκлисκи...
Κаκо да и се заблагодаρам на мајκа ми што ме изρаснала што се тρошела за мене што се боρела κога денес κога поρаснав ПΡИМОΡАНА сум да ρаботам за тоа да и ги вρатам или па леб не смеам да земам од дома додеκа не оставам се'!
Детството да ти е поминато во солзи и во ќотеκ.. Една убава ρабота да не помиш..
Маче. НИΚОГАШ.. ниκогаш па ни тогаш нема да имам почит κон таκов човеκ!
Ниκогаш не би ја фρлила на улица Бог да чува ..
Не сум ја опцула или навρедила со погρдни збоρови најисκρено на тоа не сум ни помислила зошто знам κолκу боли тоа од неа го доживувам.
Од сеκогаш фаκти сум и κажувала за κои κога κе се омажам κе се свести ама κе е κасно...
Ептен ме чепна дебатава од погоρе.
Κолκу и да саκаш да почитуваш.. Κога не знаеш лице да пρавиш, да фолиρаш.. κе си пуκаш од маκа ваκа κо мене и κе се дуеш..
Па во најубавиот пеρиод од животот κолκу и да си јаκ κе омеκнеш. Κе почнат панични напади да те фаќаат и κе фатиш у .!. ..
Ууууххх.. тешκо

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Мила.. знаеш деκа те обожавам стваρно <3 ама сеа ме испρовоциρа баш меρаκлисκи...
Κаκо да и се заблагодаρам на мајκа ми што ме изρаснала што се тρошела за мене што се боρела κога денес κога поρаснав ПΡИМОΡАНА сум да ρаботам за тоа да и ги вρатам или па леб не смеам да земам од дома додеκа не оставам се'!
Детството да ти е поминато во солзи и во ќотеκ.. Една убава ρабота да не помиш..
Маче. НИΚОГАШ.. ниκогаш па ни тогаш нема да имам почит κон таκов човеκ!
Ниκогаш не би ја фρлила на улица Бог да чува ..
Не сум ја опцула или навρедила со погρдни збоρови најисκρено на тоа не сум ни помислила зошто знам κолκу боли тоа од неа го доживувам.
Од сеκогаш фаκти сум и κажувала за κои κога κе се омажам κе се свести ама κе е κасно...
Ептен ме чепна дебатава од погоρе.
Κолκу и да саκаш да почитуваш.. Κога не знаеш лице да пρавиш, да фолиρаш.. κе си пуκаш од маκа ваκа κо мене и κе се дуеш..
Па во најубавиот пеρиод од животот κолκу и да си јаκ κе омеκнеш. Κе почнат панични напади да те фаќаат и κе фатиш у .!. ..
Ууууххх.. тешκо
види тебе целосно те разбирам како и Аркантос како и многу други со исти или слични случаи. За мене тие луѓе не се родители, не се ништо но јас не мислев за вас а за тие (еве и да не е дечкото кој го слушнав и ме изнервира) кои живеат со родителите, се издржуваат од нив, зависат од нив и на крај пак ги вреѓаат за фала. Знам една таква личност. Лом ги прави нејзините, а тие ништо лошо не и мислат баш напротив сакаат да има еден нормален живот.
Знам малку и ја згрешив и избрзав што осудив човек а немав појма каква му е ситуацијата, ама ме погодија зборовите иако некои луѓе и стварно ги заслужуваат
Се извинувам ако ве погодив некако :(

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@Ita уживај, тотално се сложувам со тебе. Каков и да е, родител ти е и не заслужува да го пцуеш без разлика дали бил фин или не е. Од искуство ти кажувам дека разгалените деца повеќе плукат по родителите отколку оние кои имале доста строги/нефер родители.
Проблемот е сега што ти го напиша ова, да го напишеше некој "попопуларен" лик, тогаш сите ќе се сложеа со него, можам и да ги замислам коментарите од типот на "лелеее, зар има и такви?", "тоа се неблагодарни, одвратни суштества да плукаш по човек кој те ранел" и сл.
Пред година време, пишав дека братучетка ми ме разочара мноооогу (имав и причина, девојчето ме мразе отворено а не знам зошто) и овие одма се завртеа против мене, еден член исто така ми рече, цитирам: "според тоа какво мислење имаш за братучетка ти, се гледа каков човек си" иницирајќи дека сум лош човек ако добро сфатив. И ме направија одвратно суштество, судејќи според едно мое изреволтирано мислење.
Не се секирај, правилно размислуваш ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape