Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДП Абе шо стана со предлози/критики ? Да не дојдоа многу па неможат да се реализираат сите ? :rofl

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Има некој проблем?
И тука ли сметам?
девојче чекај бе сега дојде? одма ќе се караш? :cool:
Ништо лошо не ти кажаа, само да си го разлисташ форумот и да видиш како се отвара тема и шо треба да содржи, ја сум година дена тука па неам отворено тема (а не ни сакам) а ти дојде вчера одма тема отвараш со жалење и кукање... Прво иаш ли ти другарки да им се обратиш на нив шо само тебе лошо те снаоѓа или и со нив си нешто на ратна нога па неможеш да им се обратиш? Дај малку олабави, мислам, глеаш дека си иаме тема сакам да кажам/сакам да прашам, па искажи си се тука слободно, ако можеме ќе ти помогнеме ако не здравје (пошто по понашањево незнам шо ти се дешава, ама многу си нападна некако а и за проблемов незнам дали некој од нас би можел да ти помогне у секој случај)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
СДК......чудно ми е пишам на форумов после месец....:|

Добредојде назад.:igra
Ајде сега да жариш и палиш по темите :rofl

Инаку...да беееее...
Ме разбудија...
Ке си спиев уште...
Ми се пие сок од праски...
И вишни ми се јадат...све ми се јаде..
Ко трудна жена сум :svirka

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Now, after all, i am truly sure that love, true love happens once in a lifetime. Only once you innocently present your feelings to someone and only once you are totally decisived to gave your heart.
It's true - you'll fall in love again, but you'll love because you are thankful about something or you know you must go on loving somebody else. . .
No no, you can fall in love again, but you can never LOVE again, which is a way different. And I can claim you this by my own experience dear ;)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Денот нека заврши што побргу..
Фала.:D

п.с

Ќе гласам за тој што ќе го направи чоколадото бесплатно!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio