Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Надвор е 18 степени, а јас дремам дома забуљана во екран. Ај ќе си направам лимонада и ќе си се тешам со песнички како оваа и ќе си гледам клипови со сурфање и плажа:

А може и да го гледам Blue Crush по 100ти пат, хммм...

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Марија

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Да е жио и здрао ујкино малечко!!!
да му расне пачурка толика голема
Здраво, живо да е,
и нека ги наследи твоите особини:)
па да го учиш женски како се фаќаат,
па на свадба да му играш и
внуци да си дочекаш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Martinhee

Нов член
19 март 2013
2
0
1
28
Зошто само на мене ми се случува нешто лошо?
Само на мене ништо не ми оди од рака,се што ќе кажам погрешно е сфатено,на сите им сметам.
Во четвртокот и петокот ми беше многу лошо...данес случајно ја погледнав една професорка што ми предава и ми вика:„Што ме гледаш?“
А потоа и на час кај класната нешто зборев ама тивко и ме гледа и ми вика:„Зошто збориш?“
А другите можат да зборат и по цел час,ама на нив никој ништо не им збори.На една професорка и посветив големо внимание,а она денес стои до мене како да не ме познава.
Зошто??? Зарем само јас грешам?
Најдобро е да молчам пред некого,а другиот да се правам дека не го гледам тоа ли ќе биде добро?
Кажете ми незнам што да правам.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Зошто само на мене ми се случува нешто лошо?
Само на мене ништо не ми оди од рака,се што ќе кажам погрешно е сфатено,на сите им сметам.
Во четвртокот и петокот ми беше многу лошо...данес случајно ја погледнав една професорка што ми предава и ми вика:„Што ме гледаш?“
А потоа и на час кај класната нешто зборев ама тивко и ме гледа и ми вика:„Зошто збориш?“
А другите можат да зборат и по цел час,ама на нив никој ништо не им збори.На една професорка и посветив големо внимание,а она денес стои до мене како да не ме познава.
Зошто??? Зарем само јас грешам?
Најдобро е да молчам пред некого,а другиот да се правам дека не го гледам тоа ли ќе биде добро?
Кажете ми незнам што да правам.
Зошто не го разгледа форумот пред да ја отвориш темава?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Now, after all, i am truly sure that love, true love happens once in a lifetime. Only once you innocently present your feelings to someone and only once you are totally decisived to gave your heart.
It's true - you'll fall in love again, but you'll love because you are thankful about something or you know you must go on loving somebody else. . .