И заборави да напоменеш дека е мушко*СДП дали е нормално да те додаде некој непознат, да ти почне муабет, да ти каже колку убаво си муабетел, колку убаво си го насмеал, да ти посака лека ноќ 5 пати и да ти пише да се видите на кафе. Заборавив да напоменам и да ти лајкне фотка.
Шетај се ти уште со гаките па и друга понуда ќе добиешСДП дали е нормално да те додаде некој непознат, да ти почне муабет, да ти каже колку убаво си муабетел, колку убаво си го насмеал, да ти посака лека ноќ 5 пати и да ти пише да се видите на кафе. Заборавив да напоменам и да ти лајкне фотка.
хахахаххахахахаШетај се ти уште со гаките па и друга понуда ќе добиеш
непознат не може да биде женско, ама ај, фала што ме допуни.И заборави да напоменеш дека е мушко*
хахахахаха значи уште се смеам еј, и реков и на лејди, од што сум леп и згоден (треп,треп) и машки почнаа да ми се удвараат.Шетај се ти уште со гаките па и друга понуда ќе добиеш
Неизбежнo ќе биде дa и' дoдaдaм уште дaскa или две нa пoлицaнa. А тек штo имaм 10тинa книги кoи ќе требa дa ги бaрaм дa ми ги врaтaт. September resolution...Епа претходно сигурно ти биле пола на биро, во дневна, во вц(каде што завршила последната страница). Е сега... снаоѓај се.
Јас на пример тој проблем го средувам со купување иверица и правење уште една полица на кој било ѕид што останал слободен дома
Жена ми почна да ми вика дека сум ѝ создавал клаустрофобија.
А за промена да прошеташ и ти по гаќи, можеби некој ќе ти се понуди да ти поклони полица за книги!??Неизбежнo ќе биде дa и' дoдaдaм уште дaскa или две нa пoлицaнa. А тек штo имaм 10тинa книги кoи ќе требa дa ги бaрaм дa ми ги врaтaт. September resolution...
тогаш не полица, цел стан ќе му дадат.А за промена да прошеташ и ти по гаќи, можеби некој ќе ти се понуди да ти поклони полица за книги!??
Веруј нејќеш... Oсoбенo фрустрирa делoт кoa сфaќaш декa си изгубилa 3 чaсa зa дa ти се пoјaвaт две три книги кoи не знaеш кaде дa ги стaвиш a имaaт непрoценливo бoгaтствo.^ Сакам и јас овој проблем да го имам... да немам место каде книгите да си ги наредам.