Цените се движат од 200 па нагоре,зависи какво барашИ дали знае некој како се движат цените за женски каивчиња и ремен за женско кученце. Фала
Градникот е поскап околу 300 - 400 ден
Цените се движат од 200 па нагоре,зависи какво барашИ дали знае некој како се движат цените за женски каивчиња и ремен за женско кученце. Фала
Па не е скапо, јас мислев да не е 1000 денари. Супер уште кученце ми фали.Цените се движат од 200 па нагоре,зависи какво бараш
Градникот е поскап околу 300 - 400 ден
Кученце можеш да побараш по страниве на фбПа не е скапо, јас мислев да не е 1000 денари. Супер уште кученце ми фали.
Знам гледам сега кај нив, скоро сите мали кученца се вдомени.Кученце можеш да побараш по страниве на фб
http://www.facebook.com/aktivistimk
браво за гестов ,спаси една жива душичка како ке го крситш?дај ние кумови да бидеме да гласаме за име
Еве ова црново ќе биде мое. Цуцко мало - машко е. Сакав женско, ама очињава ме освоија.
Незнам искрено... оставам на васбраво за гестов ,спаси една жива душичка како ке го крситш?дај ние кумови да бидеме да гласаме за име
Епа вака...Додека е мало ке го храниш со млеко..но мноогу мало ако има повеќе од 1 месец ке го храниш со храна за кучиња си има посебна за нив и е ситна....Понатамо ке си го храниш со леб,супа и јадење само коски никако,а поготово од кокошка коскитеДечки сега сум во можност да вдомам мало кученце со среден раст.Расата не ми е битна, но сакам да прашам со што се хранат малите кученца од мали нозе и како да го научам на пр. кај да моча или кога треба да седи... итн. До сега немам чувано куче ама имам нешто научено.
И дали знае некој како се движат цените за женски каивчиња и ремен за женско кученце. Фала
Папи ,Лео или Миле Бирај!Незнам искрено... оставам на вас