Продолжи ја мислата

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Во друга галаксија :)
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во главата на

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во главата на Тања кои и предизвикале

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во главата на Тања кои и предизвикале фрактури на черепот и

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во главата на Тања кои и предизвикале фрактури на черепот и Тања останала трајно пореметена со умот

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека другата комшика е отидена кај мојта жена и сега ми е шансата за да си ја исполнам единствената желба која ја чекам толку малце, а ја посакував толку многу.Но, ете сега сум уверен и исполнет, па решив и малку да се опуштам и да си пуштам тивка музика,но кога видов дека комшиката стои пред мене, ми се надигна КОСАТА и лавот во мене се разбуди, па ја докачив и и ја раскинав блузата, и потоа таа ме привлече до неа, ме допираше по лицето со едната рака, додека со другата нежно ме допираше по грбот, и ги чувствував нејзините гради и беше целата гола и толку мила :rolleyes. Јас сепак решив да биде doggy

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави кој силно дувнал и срушил една од тврдините кои подоцна станале камења кои силно удриле во главата на Тања кои и предизвикале фрактури на черепот и Тања останала трајно пореметена со умот се додека не била посетена од еден