Продолжи ја мислата

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
Си било еднаш едно убаво девојче и се викало Тања со долга коса и зелени очи.Таа имала сестра која била од земјата на фантазиите и чудата каде што се наоѓале наубавите и најпрекрасните самовили кои и биле заштитнички.Тогаш таа се обидела да ја посети најголемата и најпознатата волшебничка во земјата. Така патувајќи низ седумте стрмни и пусти ридови, наместо волшебничката таа го најдила змејот со две глави

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека другата комшика е

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека другата комшика е отидена кај мојта жена

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека другата комшика е отидена кај мојта жена и сега ми е шансата за