Продолжи ја мислата

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
тре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и’

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката