Продавници за риби

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Добри риби, имаш Кај Трговскиот Скопјанка, Острово, во близина на Кам маркет, имаш големи избор на Малави циклиди, Амерички циклиди, живоротки, караси и слично. Продавницата работи веќе 6 месеци, а цените се прифатливи.
Е за таа не сум знаел. Ќе ја посетам.
 

NikJov

Истакнат Член
23 февруари 2016
7
0
101
46
и кај Зрзе во лисиче карси прокредит банка, првата зграда пред семафорите накај аеродром