После удар во глава - промена на однесување?(на филм)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Да се вратиме на темава, ако е можно :D
Јас од ко знам за себе од 4 и пол години па се до некни си ја кршам главата ... 2 пати сум доживеала јак потрес со несвестица :D ама ете ме океј сум :cool:
Едниот пат навистина се сменив.. на 4 и пол години, тоа беше најлошото кршење на главата.. после тоа од нигде никаде со сите се задевав, правев глупости по маало, тепав постари од мене :sram страшноооо..
после дојде момент да се смирам скроз.. а после тоа секое кршење на главата само ме смирување, не бев повеќе толку немирна.. зависи колку ќе ти настрада главата во моментот, има луѓе кои никогаш не се вратиле какви што биле, забегале скроз...
И затоа ги замразив Божик и Велигден.. Само на тие 2 празници кршам глава :D Не би сакале да знаете како е :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мене одма ми текна на филмот The vow, штотуку венчан млад брачен пар,кои се сакаат премногу,доживуваат сообраќајна несреќа во која девојката го губи сеќавањето заради потрес на главата(се што е поврзано со дечкото ништо не памти) полека полека и се враќа меморијата но никако делот со дечкото,тој повторно се обидува да ја освои бидејќи премногу ја сака...нема никогаш да се сети но на крај пак остануваат заедно ...

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Абе, знаете, ова ме потсеќа ко во Том и Џери што имаше една епизода кога ќе го плеснеа Том со метла по глава, па стануваше кроток и мислеше дека е глувче. Видиш, цртаниов повеќе објасни во 10 минути отколку дечкото који обечавал.
Може снајкава треба пак да го удри момакот за да го врати во нормала.
Ал причачемо о томе у наредној епизоди: „Дечко опет обечава - Revelation“
р.ѕ. Весне, немој ѓаоло да те терал да си го удараш младичот.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Да се вратиме на темава, ако е можно :D
Јас од ко знам за себе од 4 и пол години па се до некни си ја кршам главата ... 2 пати сум доживеала јак потрес со несвестица :D ама ете ме океј сум :cool:
Едниот пат навистина се сменив.. на 4 и пол години, тоа беше најлошото кршење на главата.. после тоа од нигде никаде со сите се задевав, правев глупости по маало, тепав постари од мене :sram страшноооо..
после дојде момент да се смирам скроз.. а после тоа секое кршење на главата само ме смирување, не бев повеќе толку немирна.. зависи колку ќе ти настрада главата во моментот, има луѓе кои никогаш не се вратиле какви што биле, забегале скроз...
И затоа ги замразив Божик и Велигден.. Само на тие 2 празници кршам глава :D Не би сакале да знаете како е :D
Сигурна си дека си ок??? :p Тепачки, ова - она хмммм...:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and ZmajChe