Помош за омекнување на чевли

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
ке ми суди нардоот my ass.. абе има сите да ве испобанирам и испозатворам по белосветски затвори бре... сите ке работите таму по работилници и ке прајте штикли... да народе штикли ке прајте, да има Мила шо да носи...:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Hexasto

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
може ли само још едно да пишу и ке си легну ??? : ) може знам
...боље вибратор него мушки модератор : ) ја сам ЗА само женски да су ни модератори : ) чао на сфи,
мила надам се ке га решиш проблем :angel

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Безброј членови пред владата протестираат против актуелната администрација и бараат линч на одговорните:rofl...активните членови повикуваат на смирување (парвати, дрт) но другите сакаат да влезат и да направат проблем..прв на листа е министерот за одбрана џакал :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: drt

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
ке ми суди нардоот my ass.. абе има сите да ве испобанирам и испозатворам по белосветски затвори бре... сите ке работите таму по работилници и ке прајте штикли... да народе штикли ке прајте, да има Мила шо да носи...:rofl
шахови сакаме да праиме :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Министерот за одбрана штотуку излезе со тенк од непознато производство од подземните гаражи на владат и се заканува дека ке ги гази сите шо ке му застанат на патот....:gjavol:gjavol еве добивме специјална изјава од шакалот во коај се вели: Hexasto че го пукам со тенк жими калаш...:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto