Баш гледам 24 нотификации и разгледувам разгледувам глеам ниедно тагнато од тебе, идам кај моите папарацо, гледам 7 луѓе акнале лајк, глеам тебе те нема, идам у твоите постови, гледам си ставама од Парзи слики некое, мене ме нема, глеам изјави некои, пак ме нема.... викам ок ај, она си знае
Иначе да, највеќе у свет ме опишува, затоа толку те обожавам во темаваTrouble ај кажи дали тоа кај што те тагнав не те одсликува тебе за она што би го кажала ти?![]()
А баш во тој момент те тагнував,тогаш наидов на мислава и прва на која ми текна кому би му одговарала во однос на изјавите ми текна ти.Баш гледам 24 нотификации и разгледувам разгледувам глеам ниедно тагнато од тебе, идам кај моите папарацо, гледам 7 луѓе акнале лајк, глеам тебе те нема, идам у твоите постови, гледам си ставама од Парзи слики некое, мене ме нема, глеам изјави некои, пак ме нема.... викам ок ај, она си знае![]()
А баш во тој момент те тагнував,тогаш наидов на мислава и прва на која ми текна кому би му одговарала во однос на изјавите ми текна ти.
Е де,не нагласувај дека е само за темава де,си го знам јас тоаИначе да, највеќе у свет ме опишува, затоа толку те обожавам во темава![]()
ете,ме искуба малку,ама кога виде дека не сум таа што ме мислела ми се извини девојчето и никому ништо