Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
На кој како му почнува денот
LadyInPink
tumblr_m0im7qLIa41r0p19ro1_500.gif
Јас не сфаќам шо прам на сликава...(think)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ааааа, ми текна од кај ти е инспирацијава...:)
Е друг пат најди некоја типка што се препотува со склекови и тегови, пешачењево е гола вода за мене...;)
Не мислиме на истото :D
искрено,мада овие патики се ниски,кога наидов на фотографијава ми текна на розевите лично твои кои ги видов на форумов,мислам дека не грешам,нели :)
а и не секогаш наогам соодветен таг базиран на нешто од форумот,неккогаш тагнувам некој што ке ми текне дека не сум го тагнала одамна,а не сакам некој да изоставам.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Не мислиме на истото :D
искрено,мада овие патики се ниски,кога наидов на фотографијава ми текна на розевите лично твои кои ги видов на форумов,мислам дека не грешам,нели :)
а и не секогаш наогам соодветен таг базиран на нешто од форумот,неккогаш тагнувам некој што ке ми текне дека не сум го тагнала одамна,а не сакам некој да изоставам.
Не грешиш.. Имам розови патики на штикла.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не грешиш.. Имам розови патики на штикла.:)
Ги закачи на денот кога ти пристигнале и тоа прошетани низ чаршија...а јас нова на форумов,неупатена,со предупредувања кои ми се видеа доста строги и дрски и за другите детали не сакам да пишувам....знам дека ги знаеш....воедно како што јавно бев напишала мој предлог,ете и јавно ке ти се извинам,за оние работи каде што јас погрешив...немораш да ми простиш,оти со извинувањево нема ништо да сменам,ниту пак ке можам дел од нервозите тогашни да ти надокнадам,ама сепак сакам да знаеш дека низ истите работи поминав и јас,а и плус бев збунета...а немав намера за конфликти до тој степен...извини уште еднаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
кажи срцка ако треба ке го жртвувам за тебе некој ден,:pusi
не бееее, ако нека го, нека му почнува вака секој ден, да видиш само како му продолжува, а да не збориме за како му завршува...денот :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK