Зависит не мојш да знајш. Сега немат многу гужва мојш за 1недела до 2 да го добиеш.Може ли една помош од вас охриганите...ме интересира колку се чека за пасаш кај вас,оти колку што знам во сите градови е различно....ви благодарам
Знам дека имаТ некој шо знајТ,невервам никој да не знајТ
оти неможе да се знае,пак одприлика ме интересира,многу ми е битноЗависит не мојш да знајш. Сега немат многу гужва мојш за 1недела до 2 да го добиеш.
Ам ако сакаш за најбитно мојш по брза постапка да го истајш за3-4 дена а по нормално е за 10тина дена, иначе сега немат гужва кај пасошите, значи немат да чекаш ко ќе појш едно кадро да ти напрает.оти неможе да се знае,пак одприлика ме интересира,многу ми е битно
фала на помошта,ке дојт некој друг место мене да му напрает кадроАм ако сакаш за најбитно мојш по брза постапка да го истајш за3-4 дена а по нормално е за 10тина дена, иначе сега немат гужва кај пасошите, значи немат да чекаш ко ќе појш едно кадро да ти напрает.
Илегално е то и против законски.фала на помошта,ке дојт некој друг место мене да му напрает кадро
мајор па ти зошто си?Илегално е то и против законски.
ама не се работит за мој пасошИлегално е то и против законски.
4 години робија е најмалку шо можам да направам, дајте нешто повеќе.мајор па ти зошто си?
ќе ја наредиш работата
ама не се работит за мој пасош
Во тој случај ќе те осудат за прикривање незаконски информации, и соучество при помош на фалсификувањетоама не се работит за мој пасош