Зависит не мојш да знајш. Сега немат многу гужва мојш за 1недела до 2 да го добиеш.Може ли една помош од вас охриганите...ме интересира колку се чека за пасаш кај вас,оти колку што знам во сите градови е различно....ви благодарам
Знам дека имаТ некој шо знајТ,невервам никој да не знајТ![]()
оти неможе да се знае,пак одприлика ме интересира,многу ми е битноЗависит не мојш да знајш. Сега немат многу гужва мојш за 1недела до 2 да го добиеш.

Ам ако сакаш за најбитно мојш по брза постапка да го истајш за3-4 дена а по нормално е за 10тина дена, иначе сега немат гужва кај пасошите, значи немат да чекаш ко ќе појш едно кадро да ти напрает.оти неможе да се знае,пак одприлика ме интересира,многу ми е битно![]()
фала на помошта,ке дојт некој друг место мене да му напрает кадроАм ако сакаш за најбитно мојш по брза постапка да го истајш за3-4 дена а по нормално е за 10тина дена, иначе сега немат гужва кај пасошите, значи немат да чекаш ко ќе појш едно кадро да ти напрает.
Илегално е то и против законски.фала на помошта,ке дојт некој друг место мене да му напрает кадро
мајор па ти зошто си?Илегално е то и против законски.

ама не се работит за мој пасошИлегално е то и против законски.

4 години робија е најмалку шо можам да направам, дајте нешто повеќе.мајор па ти зошто си?
ќе ја наредиш работата![]()

ама не се работит за мој пасош![]()
Во тој случај ќе те осудат за прикривање незаконски информации, и соучество при помош на фалсификувањетоама не се работит за мој пасош![]()