Велес јес да има топилници, ама овој претерал. Значи буквално е од оние што мислат дека имаат талент, па прават песни.
Мала дигресија од темата за црквата, али ваљда преку ритуаливе ќе ја промовира и својата музика.
Што знам, мене доволна тортура би ми било да треба да го слушам.
Извадок од Вечер од пред 3 години:
Види бе, си ги искомбинирал работите и ќе млати пари на двете. Уз сеансите ќе продава или поклонува и ЦД-а и ете ти профит.
Готово, сметајте дека 73ца се потпишале.
ALL HAIL THE MASTER!
Мала дигресија од темата за црквата, али ваљда преку ритуаливе ќе ја промовира и својата музика.
Што знам, мене доволна тортура би ми било да треба да го слушам.
Извадок од Вечер од пред 3 години:
Кој ми го најде албумот, го праќам на Хаваи цел месец откако ќе се збогатам благодарение на исцелувачката музика.Мастер Константин Кајшаров има ново цеде насловено "Метатрон" со музика за која е веќе научно потврдено дека е исцелителна. Научно е докажано дека духовната музика од албумот влијае на материјата, поттикнува исцелување кај слушателите и ги иницира кон позитивни промени во животот. Тестирана е и научно докажана од д-р Масару Емото, истражувач на водата и доктор по алтернативна медицина.
Види бе, си ги искомбинирал работите и ќе млати пари на двете. Уз сеансите ќе продава или поклонува и ЦД-а и ете ти профит.
Готово, сметајте дека 73ца се потпишале.
ALL HAIL THE MASTER!