Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
За она што немам доволно пари се дрогирам и веќе го имам нештото (во случајов предмет) пред мене. Додека да се малтретирам цела вечер и да ја честам пијачки, фино поштено прашувам цена и како вистински господин плаќам и вршиме работа. Алкохолот само ми ја ублажува болката затоа што и кратко време да го познавам човек одма стекнувам доверба во него, но на крајот јас сум заебаниот и зато пијам, многу.
@Natenceto како почна со козметика јас како читам и чекам сума нешто 100 200 евра, тоа вика 3000ден за 3 месеци , а и треба да си трошиш и да си трошиш по повеке ,а ако ти фалат јас ке ти дадам зашто тука пишувам мангуп се праам !!
Во последно време во кладилници. Имало немало утакмици морам да пишам нешто.
Втора работа исто во последно време се таксињата. Таква мрза ме има фатено пеш да одам, страшно нешто.
И трета работа цигарите и кафињата. А познато е она да не бев пушач ферари ќе возев до сега. Ама ајде де.