На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
209
131
653
Је*и се свету ! Особено овие од соседното маало ! Абе кој нормален се дере додека разговара со човек кој оди рамо до рамо со него :cenzura и тоа у 5 ипол наутро ! Само овие што ми поминуваат под прозорецов (facepalm) :place . Само да залади малку , па да имам раат ! Ќе затворам прозори и к*р ќе ги слушам :svirka
 

Ananas

Истакнат Член
14 јануари 2019
74
32
128
27
Је*и се свету ! Особено овие од соседното маало ! Абе кој нормален се дере додека разговара со човек кој оди рамо до рамо со него :cenzura и тоа у 5 ипол наутро ! Само овие што ми поминуваат под прозорецов (facepalm) :place . Само да залади малку , па да имам раат ! Ќе затворам прозори и к*р ќе ги слушам :svirka
Calm down sweetheart :)
 
  • Like
Реакции: WolfGirl