Најдобриот концерт/журка/музички настан на кој сте присувствувале?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Си ја памтам реченицава:
Еднаш! Еднаш во живо да ја слушнам макар само песнава, после волци нека ме јадат и свраки нека ме серат, сеедно ќе ми е.
Ако не скинам конци до крајот на Хелион, сакам споменик до вртелешкана на плоштад.
Две години подоцна, скинав гласни жици еве. :zelen

So...Helloween & Judas Priest. :frantic
Криво ми е што нашиве, Steel Temple, не стигнавме да ги видиме пошто саат и пол ни требаше да влеземе поради детален претрес на секој еден (дибек секјурити)...уште во гаќи што не ни пружија раце.
Хелоуин ми се симпатични онака, одлична атмосфера направија, фино знаат да се зближат со публика, ама не се нешто мој стил за да би се издигала по нив, жими најпознатите 2-3 песни што им се. Со другаркава повеќе коментиравме изглед. :eek Викам, Вајкат не е лош за годините...оно кога се доближи, ко пробна верзија на плочите за Гилгамеш да бил. Ала си ти отиш'о, тебра. :nah Ама максимум загревање беа, како и да е.

Џудас веќе беше паѓање во транс. Се степаа кој да бил понапред, двајца се онесвестија при крај, сакал-неќел, се најдеш во шутка, стејџ дајвинг од триста страни, само гледаш некој лебди над тебе, трети па те вртат наоколу, гушкање, рипање, пеење и играње цели два часа...
Спичлес сум. Роб - топ форма на глас. Се препоти на моменти, ама го истера до крај гласиштето. И аутфитите му беа фебјулос и бедес истовремено.
Ах...али замената на Даунинг, Фолкнер, кај и со заби свири, па и каков мачор е! Ми беше: You.Me.That stage.Now. They can watch for all I care.
РАС-ТУР!
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr