Највкусно чоколадо

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
308
187
43
Како Киндер чоколадото никаде не сретнав...:sram
Мада и Милката признавам дека е добра. Овие овдека во Канада немаат врска од правење чоколадо.:D