Можат ли да се вратат избришаните слики и фајлови?

Marijan

Полноправен Член
6 април 2015
25
3
13
29
bitola
Епа вака незнам шо се случи наеднаш ко да ми се рестартира телефонот и сите слики и документи зачувани ми се избришаја преку 500 слики и фајлови имав...Дали има некој начин да се вратат ? :/
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Ако си рестартирал со фактори ресет се се брише и не се враќа. Од обичен ресет не може да ти се избришало се.
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Во телефон беа зачувани или во мемориска картица? Ако станува збор за мемориска ѕирни тука, може ќе најдеш нешто.