Модни новости

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
Значи... женскиве знаат некогаш да ги „дотераат“...ама машкиве, кога ќе ги видам...гревчиња бе... кој нормален ќе го облече ова:

Одлична пижама.... :)
Поткустрени пантолони...некои тесни кошули да не можеш да дишеш...
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Значи... женскиве знаат некогаш да ги „дотераат“...ама машкиве, кога ќе ги видам...гревчиња бе... кој нормален ќе го облече ова:

Одлична пижама.... :)
Поткустрени пантолони...некои тесни кошули да не можеш да дишеш...
Може одвоено да се искомбинираат.

Женската колекција на Rebel8:

rebel8-2014-winter-womens-lookbook-1.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-2.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-3.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-4.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-5.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-6.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-7.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-8.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-9.jpg rebel8-2014-winter-womens-lookbook-10.jpg
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Есен/зима 2014 Delivery 2 колекцијата на Head Porter Plus:

head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-1.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-2.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-3.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-4.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-5.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-6.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-7.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-8.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-9.jpg head-porter-plus-2014-fall-winter-collection-delivery-2-11.jpg

Минималистички, но со посветеност на детали. Едноставни, делумно поспортски, но со touch of elegance. Запази го џепчето на капутот над џебот каде што му е раката. Запази ги ракавите на џемперот. Дури и varsity јакната е најобична, но крагњата е сепак посебна, убаво изведена.