Митар Мириќ

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Тоа е Синан, не е за Митар (Митар Мирић) види на тетка Вики.
Eдит: македончето е превише писмено, и Синан завршува на Ќ : )
 

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
Тоа е Синан, не е за Митар (Митар Мирић) види на тетка Вики.
Ќи-ро фала шо ме просветли, после воа надоврзи си го муабетот од скајп, а со сликата сакав да нагласам за тоа колку се :cenzura .... Нека си бидат србомани они пак ама барем нека бидат писмени.....
 

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,125
1,844
423
Еден досаден град
Да ....
Го обожавам...
Секој ден се будам и си легнувам со него..
Сепак нели Весне кажа...Мирич е правило?
Мора да му се клањаме сите..
Фала !